Screenshots

Description

Met het Plinkr Platform zet je jouw geldzaken naar je hand.

Zet alle inkomsten, uitgaven en schulden simpel op een rij. Gebruik hulpmiddelen om je budget weer in evenwicht te brengen. En werk altijd en overal samen met jouw hulpverlener.

Het Platform geeft je overzicht, inzicht en rust.

Heb je nog geen uitnodiging ontvangen om met het Plinkr Platform aan de slag te gaan? Neem dan contact op met je hulpverlener of hulporganisatie.

Over Plinkr
In Nederland hebben 1,4 miljoen huishoudens risicovolle of problematische schulden. Gelukkig zijn er steeds meer hulpverleners en organisaties die zich inzetten om deze mensen te helpen. Wij vinden dat zij toegang moeten hebben tot de allerbeste hulpmiddelen. Zodat ze hun werk effectiever kunnen doen en meer tijd kunnen vrijmaken voor persoonlijke aandacht en de echte hulpvraag.

Plinkr is een sociale onderneming en aangesloten bij Social Enterprise NL. Heb je een vraag of een goed idee voor ons? Neem dan contact op via info@plinkr.nl.

What’s New

Version 3.0.4

Bugfixes en prestatieverbeteringen

App Privacy

The developer, Plinkr, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info
  • User Content
  • Identifiers
  • Usage Data

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You Might Also Like

Finance
Finance
Finance
Finance
Finance
Finance