Screenshots

Description

Vaš čitalački raj.

Ponesite knjigu svuda sa sobom i pretvorite vaš tablet ili telefon u pravu biblioteku.

eDen Books nije samo reader za čitanje knjiga, već i društvena mreža preko koje knjigoljupci mogu da komuniciraju, prate omiljene autore i budu u obavešteni o novitetima ali i preporukama i utiscima drugih korisnika. Aplikacija je besplatna, registracija jednostavna, a omogućuje kupovinu knjiga objavljenih na srpskom jeziku. I to po

50% nižim cenama u odnosu na štampane! Kupljene knjige ostaju trajno u vašem vlasništvu i mogu se čitati na dva različita iOS uređaja.
Ukoliko vam to više odgovara, aplikaciju možete koristiti po principu pretplate – izaberite remium model, platite jedinstvenu cenu i u toku meseca neograničeno čitajte sve knjige u ponudi aplikacije eDen Books!


U okviru podešavanja postoji mogućnost izbora različitih fontova, širine margine, kao i dva moda – dnevni i noćni. Aplikacija nudi i druge opcije: obeležavanje omiljenih citata, pretragu nepoznatih pojmova pomoću ugrađenih Google i Wikipedia alata jednostavnim obeležavanjem reči ili rečenica i izborom pomoćnog menija.

Kao član eDen Books zajednice u prilici ste da filtrirate svoje preference po žanrovima, da dajete ocene i lajkove, skupljate bedževe i razmenjujete poruke sa ostalim članovima. I ne samo to. Imaćete pristup biblioteci korisnih prikaza o knjigama, intervjua sa autorima i drugim zanimljivostima iz sveta knjige. Kreirajte već danas vaš lični čitalački raj uz eDen Books.

What’s New

Version 1.8

Ažurirajte EDEN books i uživajte u novim funkcionalnostima.
Ova verzija uključuje nekoliko rešenja za bagove kao i za unapređenje performansi.

Ratings and Reviews

2.0 out of 5
14 Ratings

14 Ratings

xhdjakwkbx ,

Premium pretplata

Ja ne znam ko je kreirao ovu aplikaciju, uzasna je! Sve se promenilo I na sajtu tako da ja sada nemam pojma KAKO I GDE da kupim premium pretplatu. Nema nigde instrukcija ako ste vec clan I registrovani kako da se pretplatite opet.

Algird Radbournui ,

Love it

I really love this app, let me go back in the book where I finished reading and has a ton of free books!

ajfon.rs ,

Koja je svrha aplikacije?

Svrha aplikacije je da ne morate da idete do knjižare da kupite knjigu, ovde gubi smisao jer ta opcija NIJE DOSTUPNA u samoj aplikaciji! Nema nikakvo korisničko uputstvo, dakle teško da možete da se snađete.

App Privacy

The developer, LAGUNA DOO BEOGRAD, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info
  • User Content
  • Identifiers

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Search History
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You Might Also Like