Screenshots

Description

Vaš čitalački raj.

Ponesite knjigu svuda sa sobom i pretvorite vaš tablet ili telefon u pravu biblioteku.

eDen Books nije samo reader za čitanje knjiga, već i društvena mreža preko koje knjigoljupci mogu da komuniciraju, prate omiljene autore i budu u obavešteni o novitetima ali i preporukama i utiscima drugih korisnika. Aplikacija je besplatna, registracija jednostavna, a omogućuje kupovinu knjiga objavljenih na srpskom jeziku. I to po

50% nižim cenama u odnosu na štampane! Kupljene knjige ostaju trajno u vašem vlasništvu i mogu se čitati na dva različita iOS uređaja.
Ukoliko vam to više odgovara, aplikaciju možete koristiti po principu pretplate – izaberite remium model, platite jedinstvenu cenu i u toku meseca neograničeno čitajte sve knjige u ponudi aplikacije eDen Books!


U okviru podešavanja postoji mogućnost izbora različitih fontova, širine margine, kao i dva moda – dnevni i noćni. Aplikacija nudi i druge opcije: obeležavanje omiljenih citata, pretragu nepoznatih pojmova pomoću ugrađenih Google i Wikipedia alata jednostavnim obeležavanjem reči ili rečenica i izborom pomoćnog menija.

Kao član eDen Books zajednice u prilici ste da filtrirate svoje preference po žanrovima, da dajete ocene i lajkove, skupljate bedževe i razmenjujete poruke sa ostalim članovima. I ne samo to. Imaćete pristup biblioteci korisnih prikaza o knjigama, intervjua sa autorima i drugim zanimljivostima iz sveta knjige. Kreirajte već danas vaš lični čitalački raj uz eDen Books.

What’s New

Version 1.2

Konstantno unapređujemo aplikaciju kako bi vam pružili najbolje čitalačko iskustvo.
Ova verzija aplikacije uključuje nekoliko rešenja za bagove i unapređenje performansi.

Hvala vam što koristite aplikaciju i nadamo se da uživate u čitanju knjiga!

Ratings and Reviews

2.0 out of 5
4 Ratings

4 Ratings

Nikada vise ,

Glupost

Naaplikaciji pise jedna cena za knjigu, ali ne postoji mogucnost, kupovine,vec vas app usmerava na sajt na kom je knjiga duplo skuplja

betmenov.sin ,

Couldn’t open the book.

After installing the app and login to the system I couldn’t open the existing book in my library. The message says - Error: The file “content.opf” couldn’t be opened because there is no such file.

PalacinkaNamazana ,

Nedovršeno

Ne postoji mogućnost kupovine knjiga, aplikacija trenutno pruža manje opcija od sajta. Po izgledu i dizajnu, pretpostavljam da će se još raditi na aplikaciji, ali ne razumem čemu objava iste ako je nedovršena.

Ima tu još dosta posla da bi uopšte moglo da se spomene u istoj rečenici sa Bukmejtom, a kamoli da se upoređuje.

Information

Seller
LAGUNA DOO BEOGRAD
Size
88.2 MB
Category
Books
Compatibility

Requires iOS 11.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English, Serbian

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like