eDen Books 4+

Vaš čitački raj

LAGUNA DOO BEOGRAD

    • 1.7 • 16 Ratings
    • Free

Screenshots

Description

Vaš čitalački raj.

Ponesite knjigu svuda sa sobom i pretvorite vaš tablet ili telefon u pravu biblioteku.

eDen Books nije samo reader za čitanje knjiga, već i društvena mreža preko koje knjigoljupci mogu da komuniciraju, prate omiljene autore i budu u obavešteni o novitetima ali i preporukama i utiscima drugih korisnika. Aplikacija je besplatna, registracija jednostavna, a omogućuje kupovinu knjiga objavljenih na srpskom jeziku. I to po

50% nižim cenama u odnosu na štampane! Kupljene knjige ostaju trajno u vašem vlasništvu i mogu se čitati na dva različita iOS uređaja.
Ukoliko vam to više odgovara, aplikaciju možete koristiti po principu pretplate – izaberite remium model, platite jedinstvenu cenu i u toku meseca neograničeno čitajte sve knjige u ponudi aplikacije eDen Books!


U okviru podešavanja postoji mogućnost izbora različitih fontova, širine margine, kao i dva moda – dnevni i noćni. Aplikacija nudi i druge opcije: obeležavanje omiljenih citata, pretragu nepoznatih pojmova pomoću ugrađenih Google i Wikipedia alata jednostavnim obeležavanjem reči ili rečenica i izborom pomoćnog menija.

Kao član eDen Books zajednice u prilici ste da filtrirate svoje preference po žanrovima, da dajete ocene i lajkove, skupljate bedževe i razmenjujete poruke sa ostalim članovima. I ne samo to. Imaćete pristup biblioteci korisnih prikaza o knjigama, intervjua sa autorima i drugim zanimljivostima iz sveta knjige. Kreirajte već danas vaš lični čitalački raj uz eDen Books.

What’s New

Version 1.8

Ažurirajte EDEN books i uživajte u novim funkcionalnostima.
Ova verzija uključuje nekoliko rešenja za bagove kao i za unapređenje performansi.

Ratings and Reviews

1.7 out of 5
16 Ratings

16 Ratings

bojanknezevic ,

Da može sa 0 bilo bi dobro, ne znam kako je ovo prošlo Apple App review, možda što je na našem

1. Evo mogu pisati recenziju, a nisam kupio knjigu u app, koja glupost, gdje nađete ovako glupe programere.

2. Evo enter za novi red ne radi (unutar aplikacije), a radi u svim drugim review aplikacijama, jesu li ovo neki početnici pravili.

3. Evo kako pišem, ne viidm ono gore što sam napisao (unutar aplikacije)

4. Takođe sam skontao da ću pisati malo više pa sam spojio tastaturu pa vidim da se ekran ne rotira (na ipad radim).

5. I kada sam sve ovo napisao unutar aplikacije, klikneš da pošalje review i ne radi….

6. Napokon da dodjem do konkretne stvari, hoćeš da kupiš a ne možeš, jer app nema registuj se (kako piše da trebaš da uradiš na website), a login na website ne radi jer moras dodatno da se uloguješ iako već jesi sa nekom bazom korisnika iz aplikacije (izgleda bilo lakše napraviti odvojene baze)

Ova app i cijeli sistem treba ići na fakultet kao primjer šta sve može da bude problem, jer ste vi baš svaki problem ovdje obuhvatili kod ove izrade aplikacije i sistema. Jeste li imali neke testere šta su radili dok je ovo išlo van?

čičičica ,

Sramota

Mesec dana imam aplikaciju. Ovo je jezivo!
Konstantno vraca na pocetak knjige, ne moze da se premota. Vise izgubis vremena trazeci dokle si stigao, nego sto uzivas u knjizi.
Ne znam da li na Androidu radi bolje, ali za iOS ovo je sramota. Za mesec dana aplikacije, trebalo bi da je mnogo bolje.

xhdjakwkbx ,

Premium pretplata

Ja ne znam ko je kreirao ovu aplikaciju, uzasna je! Sve se promenilo I na sajtu tako da ja sada nemam pojma KAKO I GDE da kupim premium pretplatu. Nema nigde instrukcija ako ste vec clan I registrovani kako da se pretplatite opet.

App Privacy

The developer, LAGUNA DOO BEOGRAD, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info
  • User Content
  • Identifiers

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Search History
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Books
Books
Books
Books
Books
Books