iPhone Screenshots

Description

Gyermek és diák étkeztetésben a WEB APP-on keresztül tudják a 13 évnél idősebb étkezők a rendelkezésre álló étlapok, ajánlatok alapján a megrendeléseiket egyszerűen intézni. Az egyéni igénylők mellett családok, vagy osztályok részére csoportos rendelések bonyolítása is lehetséges. A térítési díjakat, számlákat azonnal bankkártyával, vagy más készpénzmentes megoldással ki lehet egyenlíteni, elektronikus bizonylatolás mellett.
Természetesen az egységek dolgozói is alkalmazhatják a megoldásunkat elkülönített elszámolás és pénzügyi feltételek mellett.
Természetesen a fizetésre alkalmazható helyszíni lehetőség kialakítása. Ilyenkor az QB-Suli APP csak a rendelések bonyolítását biztosítja. A készpénzmentes és online számla, nyugta alkalmazása egy egységen belül vegyesen is alkalmazható. Személyenként eltérő fizetési lehetőség biztosított.

Az étkezők a napi, heti, havi választék alapján láthatják az étlapokon választható egyes ételek pénzügyi adatai mellett az ételek, tápanyag összetevőket, allergéneket, stb.
Minden étkező által azonnal követhető, tételes adatok alapján pénzügyi egyenleg kimutatást látható.
A különböző módon paraméterezhető rendszer tud adatokat átadni más rendszereknek. Pl: ASP.
Ahol nem automatikus jelenlét alapján történik az étkezési igény leadása ott az egyéni rendelések leadására figyelemfelhívó email küldhető, stb.
Akár a komplett élelmezési szoftver rendszer részeként a rendelés, fizetés alapján az étkeztetés bonyolításának további fázisaival (főzés, tálalás, pénzügy elszámolás, stb.) integrálva zárt rendszerben többszöri adatbevitel nélkül zajlódhat az étkeztetési folyamat!

App Privacy

The developer, Quadro Byte Zrt., has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like