iPhone — zrzuty ekranu

Opis

Isännöinti Lisko Oy:n sähköinen asiointikanava tuo taloyhtiösi tärkeimmät tiedot ja yleiset asumiseen liittyvät asiat helposti käyttöösi.

Mietimme jatkuvasti, miten asumisviihtyvyyttä ja asioinnin sujuvuutta voisi parantaa tuomalla lisää informaatiota ja toiminnallisuuksia helposti ulottuvillesi.

Yksi tärkeimmistä asumisviihtyvyyteen vaikuttavia tekijöistä on se, että taloyhtiön osakkaat ja asukkaat saavat kaiken heitä koskevan informaation helposti käsiinsä ja ovat näin tietoisia taloyhtiön asioista.

Sähköisen asioinnin kanavana luomme sinulle mahdollisuuden saada informaatiota ja hoitaa asumiseen liittyvät asiat vaivattomasti ajankohdasta ja paikasta riippumatta. Pääset tekemään ilmoituksia ja tilauksia, kuten vaikkapa isännöitsijäntodistus, aina sinulle sopivimpana ajankohtana. Lisäksi pääset yhdellä kirjautumisella kaikkien taloyhtiösi yhteistyökumppaneiden tarjoamiin tietoihin keskitetysti.

Pyrkimyksenä on kehittää palveluita jatkuvasti helpommiksi ja kattavammiksi. Tämän vuoksi palautteenne on tärkeää. Voit antaa myös kaikenlaista palautetta asiointikanavan kautta.

Tervetuloa Isännöinti Lisko Oy:n sähköiseen asiointikanavaan!

Informacje

Sprzedawca
Mobimus Oy
Wielkość
37.3 MB
Kategoria
Narzędzia
Zgodność

Wymaga systemu iOS 9.0 lub nowszego. Zgodność z urządzeniami: iPhone, iPad oraz iPod touch.

Języki
Wiek
4+
Prawa autorskie
Cena
Gratis

Obsługuje

  • Chmura rodzinna

    Po włączeniu Chmury rodzinnej z aplikacji tej będzie mogło korzystać do sześciu członków rodziny.

Więcej od tego dewelopera

Podobna muzyka