Isännöinti Lisko Oy 17+

Mobimus Oy

Zaprojektowano dla iPhone’a

    • Gratis

iPhone — zrzuty ekranu

Opis

Isännöinti Lisko Oy:n sähköinen asiointikanava tuo taloyhtiösi tärkeimmät tiedot ja yleiset asumiseen liittyvät asiat helposti käyttöösi.

Mietimme jatkuvasti, miten asumisviihtyvyyttä ja asioinnin sujuvuutta voisi parantaa tuomalla lisää informaatiota ja toiminnallisuuksia helposti ulottuvillesi.

Yksi tärkeimmistä asumisviihtyvyyteen vaikuttavia tekijöistä on se, että taloyhtiön osakkaat ja asukkaat saavat kaiken heitä koskevan informaation helposti käsiinsä ja ovat näin tietoisia taloyhtiön asioista.

Sähköisen asioinnin kanavana luomme sinulle mahdollisuuden saada informaatiota ja hoitaa asumiseen liittyvät asiat vaivattomasti ajankohdasta ja paikasta riippumatta. Pääset tekemään ilmoituksia ja tilauksia, kuten vaikkapa isännöitsijäntodistus, aina sinulle sopivimpana ajankohtana. Lisäksi pääset yhdellä kirjautumisella kaikkien taloyhtiösi yhteistyökumppaneiden tarjoamiin tietoihin keskitetysti.

Pyrkimyksenä on kehittää palveluita jatkuvasti helpommiksi ja kattavammiksi. Tämän vuoksi palautteenne on tärkeää. Voit antaa myös kaikenlaista palautetta asiointikanavan kautta.

Tervetuloa Isännöinti Lisko Oy:n sähköiseen asiointikanavaan!

Co nowego

Wersja 5.2.6

Palvelun verkkotunnus päivitetty

Prywatność w aplikacji

Deweloper (Mobimus Oy) wskazał, że zasady ochrony prywatności w aplikacji mogą obejmować opisane poniżej metody przetwarzania danych. Aby dowiedzieć się więcej, zapoznaj się z zasadami ochrony prywatności dewelopera.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Zasady ochrony prywatności mogą się różnić, np. w zależności od używanych funkcji lub Twojego wieku. Więcej informacji

Więcej od tego dewelopera

Osuria
Utilities
Rmappi
Utilities
Aamu Mobiili
Productivity
ASA mobiili
Utilities
ILP Mobiili
Utilities
Alkion isännöinti
Utilities

Podobna muzyka

K Työvälineet
Utilities
Autoliitto
Utilities
Ensto Heat Control App
Utilities
Oma Fortum
Utilities
Nettiauto
Utilities
Matkahuolto Paketit
Utilities