Schermafbeeldingen

Beschrijving

Ontdek de officiële KRC Genk app. Dé manier om al het nieuws over KRC Genk als eerste te beleven.

Wat zit erin? Al het KRC Genk nieuws natuurlijk, met push berichten opdat je niets hoeft te missen. Ook kalender en klassement heb je met de app altijd bij de hand. Op matchdag zorgen we in de app voor een live verslag van zowel uit- als thuismatchen.

En er is meer! Met de app koop je makkelijk tickets of merchandise in de fanshop. Ook alle filmpjes van KRC Genk TV. Ben je abonnee? Log dan in voor enkele unieke extra’s. Je kan het saldo op je club card raadplegen en opladen. Én je kan FRZA! punten sparen die je kan gebruiken om KRC Genk merchandise te kopen met een unieke korting.

De KRC Genk app is gratis. Ontdek hem nu! Heb je vragen of werkt er iets niet zoals het hoort? Laat het ons weten via app@krcgenk.be.

Nieuw

Versie 3.5.2

Raadpleeg nu ook de U21 kalender!

Beoordelingen en recensies

4.0 van 5
1 beoordeling

1 beoordeling

Corbrock12 ,

I can't read it

It seems like a very good app to keep track of the latest happenings of KRC Genk, however I can't read any of the words,it could use an English option maybe

App-privacy

De ontwikkelaar, KRC Genk, heeft Apple geen informatie gegeven over de toepassing van het privacybeleid van de app en het beheren van gegevens. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Geen details opgegeven

De ontwikkelaar moet privacydetails opgeven wanneer deze de volgende app-update indient.

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou