Στιγμιότυπα

Περιγραφή

Η εφαρμογή «Larnaca by Phileas Guides» θα αποτελέσει πιστό συνοδοιπόρο στις εξερευνήσεις σου στη Λάρνακα.

Είναι ο πιο πλήρης ταξιδιωτικός οδηγός για εσένα που επέλεξες τη Λάρνακα για τις διακοπές σου. Θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις ακόμη και το πιο κρυφό σημείο της πόλης, χωρίς να αισθάνεσαι τουρίστας αλλά σαν να είσαι μόνιμος κάτοικος.

Είναι όμως και ο πιο εύχρηστος οδηγός πόλης για εσένα που ζεις μόνιμα στη Λάρνακα και χρειάζεσαι έναν προσωπικό βοηθό στις καθημερινές σου δραστηριότητες.

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν και δεν χρειάζεται σύνδεση internet για να λειτουργήσει.

Κατεβάζοντας την εφαρμογή στο κινητό ή στο tablet σου, έχεις πρόσβαση σε λεπτομερή κατάλογο όλων των υπηρεσιών κι επιχειρήσεων της περιοχής, όπως εστιατόρια, καταστήματα, ξενοδοχεία, καφέ και κέντρα νυχτερινής διασκέδασης.

Επιπλέον, θα βρεις όλα τα αξιοθέατα, τα σημεία ενδιαφέροντος, τα φυσικά τοπία και τις παραλίες με λεπτομερείς πληροφορίες, tips και χαρακτηριστικές φωτογραφίες.

Τι σου προσφέρει η εφαρμογή:
1.       Εύχρηστη αρχική οθόνη, στην οποία εμφανίζονται οι 9 κύριες κατηγορίες της εφαρμογής με αντιπροσωπευτικά εικονίδια. Πατώντας στην κάθε μια από αυτές, μεταφέρεσαι στο αντίστοιχο μενού.
2.       Διαδραστικό χάρτη της περιοχής, στον οποίο αποτυπώνονται όλες οι εγγραφές. Σου παρέχεται επίσης η δυνατότητα να επιλέγεις την εμφάνιση συγκεκριμένης κατηγορίας στον χάρτη. Παραδείγματος χάριν, μόνο τα μουσεία ή τα εστιατόρια.
3.       Άμεση και γρήγορη πλοήγηση στο σημείο που έχεις επιλέξει.
4.       Λεπτομερή περιγραφή για οποιοδήποτε αξιοθέατο, σημείο ενδιαφέροντος και premium επιχείρηση στη Λεμεσό. Παρουσιάζονται αναλυτικές πληροφορίες, φωτογραφίες, στοιχεία επικοινωνίας, social media, ακόμη και η μπροσούρα μιας επιχείρησης (όπου υπάρχει).
5.       Λίστα με όλα τα σημαντικά events- πάρτυ, φεστιβάλ, εκδηλώσεις- και τις εκπτώσεις ή προσφορές των καταστημάτων. Επιπλέον, θα λαμβάνεις μηνύματα υπενθύμισης (Push Notifications) εντός της εφαρμογής για να είσαι πάντα ενημερωμένος.
6.       Όλα τα χρήσιμα τηλέφωνα και διευθύνσεις ανάγκης της περιοχής με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού.
7.       «Καρδούλες» για εσένα που είσαι οργανωτικός τύπος και θες να έχεις τη δική σου λίστα με αγαπημένα μέρη στην περιοχή.
8.       Δυνατότητα γρήγορης εύρεσης του σημείου που «έχεις ακουστά» αλλά δεν γνώρίζεις την ακριβή τοποθεσία του.
9.       Όλα τα σημεία ενδιαφέροντος που βρίσκονται κοντά στην τοποθεσία σου.
10.   Βαθμολογία αξιολογησης των επιχειρήσεων.
11.   Δυνατότητα κράτησης στο ξενοδοχείο που σε ενδιαφέρει μέσω του booking.com.

Για περισσότερες πληροφορίες, νέα και tips για τη Λάρνακα, μπές στο www.phileasguides.com.

Τι νέο υπάρχει

Έκδοση 3.114

Αυτή η εφαρμογή έχει ενημερωθεί από την Apple ώστε να χρησιμοποιεί το πιο πρόσφατο πιστοποιητικό υπογραφής της Apple.

- Νέα μέρη για να εξερευνήσετε
- Βελτιώσεις απόδοσης
- Διόρθωση σφαλμάτων

Απόρρητο εφαρμογής

Ο δημιουργός L & P Phileas Fogg Tourist Guides ltd δεν έχει δώσει στην Apple λεπτομέρειες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου και τον χειρισμό δεδομένων.

Δεν δόθηκαν λεπτομέρειες

Ο δημιουργός θα πρέπει να παρέχει λεπτομέρειες προστασίας απορρήτου όταν υποβάλει την επόμενη ενημέρωση της εφαρμογής.

Υποστηρίζει

  • Οικογενειακή κοινή χρήση

    Έως και έξι μέλη της οικογένειας θα μπορούν να χρησιμοποιούν αυτήν την εφαρμογή με ενεργοποιημένη την Οικογενειακή κοινή χρήση.

Περισσότερα από αυτόν τον προγραμματιστή

Ίσως σας αρέσει επίσης