lexo.al 4+

marsel preci

    • 5.0 • 1 Rating
    • Free

Screenshots

Description

Lexo.al përfaqëson një grup gazetarësh të rinj, që synojnë të sjellin lajmin dhe analizën sa më pranë jush. Me profesionalizëm dhe etikë, në mbrojtje të së vërtetës.

What’s New

Version 2.0

Merr te rejat shpjet dhe lehte

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

App Privacy

The developer, marsel preci, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

More By This Developer

News
Entertainment
Education
Travel
Education

You Might Also Like

News
News
News
News
News
News