iPhone Screenshots

Description

En stillhetsapp för gymnasieungdomar!

Appen Mitt lugn är skapad för att ge gymnasieungdomar verktyg för att känna lugn och balansera krav och stress. Här finns fyra olika sorters övningar som hjälper dig att hitta ditt lugn - stillhet, beröring, reflektion och rörelse. Appen har utöver mindfulnessbaserade stillhetsövningar även andra funktioner utformade för att hjälpa dig identifiera när du känner lugn, hur du upplever stillhet i kropp och sinne samt hur du kan sprida lugn till andra.
Idén till Mitt lugn kom från gymnasieelever, som efter att ha övat stillhet och mindfulness ville lära ut det lugn de hittat till stressade vänner och familj. Appens innehåll grundar sig på forskning och beprövad erfarenhet. Den har blivit till genom ett samarbete mellan utbildare i stillhet, forskare, gymnasieelever och deras lärare.

Appen är skapad inom ramen för projekt Mitt lugn med stöd av Allmänna arvsfonden. Avsändare och huvudman är den ideella föreningen Drömmen om det goda, med 22 års erfarenhet av att lära ut stillhet och mindfulness inom förskolan och skolan.

Läs mer: http://www.drommenomdetgoda.se

What’s New

Version 2.0.0

- Nytt innehåll och nya funktioner
- Designändringar och buggfixar

Information

Seller
Drommen om det goda
Size
11.1 MB
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

Swedish

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like