Mitt lugn 4+

Dreamofthegood

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

En stillhetsapp för gymnasieungdomar!

Appen Mitt lugn är skapad för att ge gymnasieungdomar verktyg för att känna lugn och balansera krav och stress. Här finns fyra olika sorters övningar som hjälper dig att hitta ditt lugn - stillhet, beröring, reflektion och rörelse. Appen har utöver mindfulnessbaserade stillhetsövningar även andra funktioner utformade för att hjälpa dig identifiera när du känner lugn, hur du upplever stillhet i kropp och sinne samt hur du kan sprida lugn till andra.
Idén till Mitt lugn kom från gymnasieelever, som efter att ha övat stillhet och mindfulness ville lära ut det lugn de hittat till stressade vänner och familj. Appens innehåll grundar sig på forskning och beprövad erfarenhet. Den har blivit till genom ett samarbete mellan utbildare i stillhet, forskare, gymnasieelever och deras lärare.

Appen är skapad inom ramen för projekt Mitt lugn med stöd av Allmänna arvsfonden. Avsändare och huvudman är den ideella föreningen Drömmen om det goda, med 22 års erfarenhet av att lära ut stillhet och mindfulness inom förskolan och skolan.

Läs mer: http://www.drommenomdetgoda.se

What’s New

Version 2.0.0

Apple har uppdaterat den här appen för att visa appsymbolen för Apple Watch.

- Nytt innehåll och nya funktioner
- Designändringar och buggfixar

App Privacy

The developer, Dreamofthegood, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

You Might Also Like

Medical
Health & Fitness
Health & Fitness
Health & Fitness
Health & Fitness
Health & Fitness