mojTaxi Touch ‘n’ Go 4+

VMK MEDIA d.o.o.

Designed for iPhone

    • 3.5 • 2 Ratings
    • Free

iPhone Screenshots

Description

mojTaxi Touch ’n’ Go je aplikacija koja vam omogucava poziv taxi vozila u Sarajevu, Banja Luci i Crnoj Gori.

Sa mojTaxi aplikacijom, 24 sata dnevno, 7 dana u sedmici, 365 dana u godini možete naručiti taxi. Nema zauzeća linija ili situacije da nema slobodnog taksija.

U prosjeku, da bi pozvali taxi, potrebno je više od 2 minute, ako imate sreće da pozivni centar dobijete iz prvog pokušaja. Čak i kada vam operater javi broj vozila, vi i dalje morate čekati i nadati se brzom dolasku taxi vozila.

Sa mojTaxi Touch ‘n’ Go prosječno vrijeme koliko je potrebno da obavite poziv i dobijete povratnu informaciju koje taxi vozilo dolazi po vas traje 4 sekunde. Čak možete u aplikaciji pratiti na mapi vozilo koje se dolazi po vas i to u stvarnom vremenu.

Pozivanje taxi vozila nikad nije bilo jednostavnije. Dovoljno je pokrenuti aplikaciju na vašem telefonu i pritisnuti jedno dugme. Ne morate stajati na trotoaru po kiši, ne morate mahati i gledati koji je taxi slobodan, a koji ne. Po aktivaciji, sistem će vam dodijeliti najbliži taxi, prikazati će vam broj vozila koje dolazi po vas i prosječno vrijeme dolaska do vaše lokacije. Sve ovo se odvija 4 puta brže od uobičajenih načina poziva taxi vozila.

Možete birati između brzog poziva najbližeg taxi vozila ili ukoliko to želite, možete na mapi vidjeti sva slobodna taxi vozila i pozvati tačno vozilo koje želite, tapom na pin na karti, bez obzira da li je najbliže ili nije.

Izbor je na vama. Dodatno, taxi vozila koja su povezana u sistem imaju besplatan wi-fi internet u vozilu, tako da dok putujete, možete koristiti internet u vozilu.

Poziv taxi vozila se obavlja putem interneta, što znači da nema troškova telefona ukoliko ste priključeni na wi-fi mrežu. Ovakav način narudžbe taxi vozila štedi značajno i na vremenu, jer se u prosjeku četiri puta manje vremena potroši na poziv i potvrdu, a dodatno možete i koristiti besplatnu internet konekciju u taxi vozilu koje je u mojTaxi sistemu.

-Poziv taxi vozila za nekoliko sekundi
-Svako pozvano taxi vozilo nudi besplatan internet pristup tokom vožnje
-Nema troškova poziva ukoliko koristite wi-fi pristup internetu
-Brzi poziv najbližeg slobodnog taxi vozila
-Pregled kretanja pozvanog vozila u stvarnom vremenu
-Evidencija svih vožnji ostvarenih putem aplikacije
-Profesionalni i licencirani vozači
-Bezbjedan i siguran način korištenja taxi prevoza
-Besplatan poziv

What’s New

Version 1.3.0

- bugfixes

Ratings and Reviews

3.5 out of 5
2 Ratings

2 Ratings

mefel423 ,

Works well

Great app, it shows nearby taxis on a map and allows you to call them. I recently used it without any issues to call a taxi to take me to the airport for an early flight. The taxi arrived promptly, and car and driver were good.

Trobale ,

Simply great

What a simple yet practical way to call a taxi. Great idea and service!

wiltedamaranth ,

Dosta prostora za poboljsanje

Aplikacija je poprilicno ruzna, moderniji design bi bio super. Htjela sam naruciti taci vise puta ali je samo jednom uspjelo. Aplikacija jednostavno ne javi da nema taxija nego samo vrti spinner. Takodjer mi nije jasan UI za lokaciju. Ne znam da li javi taxiju moju lokaciju na mapi (sto bi bilo fino) ili adresu. Nekad pogresnu adresu ponudi. Nekad mozda i ponudi dobru adresu ali ne znam gdje sam (ne znam tacnu adresu) pa ne znam gdje ce me taksi cekati. Bilo bi fino da mogu naruciti taxi i onda prosetati do odredjenog mjesta. Npr. Da narucim taksi kad izlazim iz zgrade i da me taxi ceka na autobuskoj stanici. Bilo bi dobro da mogu neki note napisati vozacu da se mozemo naci.

Takodjer me ubise notifikacije. Boli me kurac sto je dostupno u BL. Ne, ne treba mi taksi sada. Gasim pristup notifikacijama.

App Privacy

The developer, VMK MEDIA d.o.o., indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Location
  • Identifiers

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Identifiers
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities