Screenshots

Description

Portal mozzartsport.com onlajn je od aprila 2011. i radi u okviru kompanije MOZZART.

Mozzartsport.com servisira redakcija uz pomoć svih resursa kompanije MOZZART. Portal je na usluzi kladiocima svih profila, kao i sportskim entuzijastima i poklonicima, 24 časa dnevno, 365 dana u godini. Sajt vam nudi rezultate uživo (livescore), meč servise (match cast), kvote, uporedne (head to head) statistike, tabele, mnoštvo podataka neophodnih kladiocima, vesti iz svih sportova i liga na listi kladionice MOZZART, kratke informacije, analize, intervjue, komentare, kolumne, humorističke tekstove, interakciju sa kladionicom MOZZART preko društvenih mreža…

Naš kredo je – ‘tačnost, pravovremenost i integritet’. Za kratko vreme portal mozzartsport.com postao je izvor informacija mnogim korisnicima interneta i medijskim kućama, citiran je u velikom broju pisanih i elektronskih medija.

Ako ste zaljubljenik u klađenje i sport – na pravom ste mestu.

What’s New

Version 2.0

U novoj verziji MozzartSport aplikacije poboljšan je korisnički interfejs, navigacija je lakša, dodat je detaljan prikaz kladioničarske ponude, kao i tabele plasmana za sva takmičenja.

Ratings and Reviews

1.7 out of 5
27 Ratings

27 Ratings

Igi029 ,

Falinka

Ovaj update je ok, ali ima jedna sitnica a to je kad se udje u aplikaciju na vest, kako da se vratis na prethodnu ili na pocetnu stranicu?????

Mike150814 ,

Sramota!

Da vi godinu dana ne optimizijete aplikaciju i ne uvedete dugme za povratak na prethodnu stranicu! Najosnovnije ne mozete da uradite! Nesposobnost u svim segmentima!

Miloš N ,

A back DuGme ?

Mislim stvarno... <>

Information

Seller
MOZZART DOO BEOGRAD (PALILULA)
Size
15.6 MB
Category
News
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like