My One (AL‪)‬ 4+

One Telecommunications

Designed for iPhone

    • 2.3 • 23 Ratings
    • Free

iPhone Screenshots

Description

Me qëllimin për t’iu ofruar gjithmonë atë për të cilën keni nevojë, sjellim aplikacionin My One.
Të përshtatur për ju dhe çdo nevojë tuajën, vetëm me një klikim:
- Hyr në aplikacion nga profili yt në Facebook;
- Kontrollo balancën dhe njësitë e mbetura;
- Rimbush çdo numër One;
- Merr ofertën tënde të personalizuar;
- Aktivizo çdo paketë;
- Shkarko në format PDF dhe paguaj çdo faturë;
- Paguaj me çdo kartë bankare, thjeshtë dhe sigurt;
- Ruaj kartën bankare për përdorim të thjeshtë më vonë;
- Shkëmbe njësitë që nuk do dhe merr njësitë që do më shumë;
- Gjej dyqanet One pranë teje;
- Kontakto Shërbimin ndaj Klientit 24/7.

What’s New

Version 1.0.7

Bug Fix

Ratings and Reviews

2.3 out of 5
23 Ratings

23 Ratings

Andi_1234 ,

Copies whatever is at clipboard on open

In iPhone when you open the app it copies whatever is on clipboard automatically.
Unless the developer details a reason for this, it seems phishing.

hdhdbdhjr ,

App do not starts at all just freeze on launch screen.

App freeze

Developer Response ,

Pershendetje, Markel! Duke ju falenderuar per komentin, ju lutem na kontaktoni ne rrjetet tona sociale ose ne WhatsApp ne nr (355688000142) ne menyre qe te verifikojme me prioritet shqetesimet tuaja. Faleminderit! Ledjoni :D

gothngirly ,

freezes a lot

each time i try to sign in, it freezes

Developer Response ,

Pershendetje, Markel! Duke ju falenderuar per komentin, ju lutem na kontaktoni ne rrjetet tona sociale ose ne WhatsApp ne nr (355688000142) ne menyre qe te verifikojme me prioritet shqetesimet tuaja. Faleminderit! Ledjoni :D

App Privacy

The developer, One Telecommunications, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Contact Info

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities