nekretnine.rs 4+

Br.1 za nekretnine u Srbiji

Ringier Axel Springer d.o.o.

Designed for iPad

    • 1.5 • 17 Ratings
    • Free

Screenshots

Description

APP najvećeg oglasnika za nekretnine u Srbiji: namenjen i kupcima i prodavcima nekretnina

Nekretnine.rs su najveći oglasnik za nekretnine u Srbiji, sa ponudom od preko 120.000 nekretnina – mesto gde žive vaše kuće i stanovi. Cilj aplikacije je da pomogne onima koji traže savršen dom da ga pronađu brzo, lako i da ostvare kontakt sa prodavcima nekretnina, kao i da pomogne prodavcima da dok su u pokretu postave oglas i oglase nekretninu.

Za lakši pregled nekretnina tu je brz pregled fotografija i galerije sa mogućnošću uveličavanja slika, kao i virtuelni prikaz nekretnina. Brzo i jednostavno možete:
- kontaktirati agencije, investitore i prodavce putem telefona ili SMS-a,
- sačuvati izabranu nekretninu među omiljenima i pristupati joj jednostavno.
Posebno ističemo brz pristup uvek svežim oglasima – način da vidite nekretnine čim se nađu na portalu.

Korisnici mogu pretraživati prodaju i izdavanje: stanova, kuća i poslovnih prostora. Ukoliko žele mogu odabrati stanje objekta, tip objekta koji traže kao i lokaciju – što preciznije to bolje. Za one koji tačno žele cenu i kvadraturu koja im odgovara tu je mogućnost pretrage po ceni i kvadraturi kao i filtriranje oglasa koji su se pojavili samo danas, onim koji imaju samo sliku ili samo virtuelnu turu.

Za prodavce nekretnina tu je mogućnost logovanja kao i postavljanja oglasa koja je povezana sa sajtom nekretnine.rs. Korisnici takođe mogu upravljati oglasima sa svog sajta.

What’s New

Version 1.1.0

- Ispravke grešaka i poboljšanje performansi

Ratings and Reviews

1.5 out of 5
17 Ratings

17 Ratings

Bomaja ,

Beskorisno

Ocekivala sam da budem u toku sa ponudom koja me zanima ali za pocetak nisam mogla ni pretragu da namestim kako bi mi izasle nekretnine po mom izboru.
Odabir “deo grada” ne radi ispravno. Namestila sam kvadraturu i da iznos bude do odredjene cifre. Kada sam aktivirala pretragu (iako nema korisnih dodatnih filtera) i postavila da mi prikaze od najmanje ka visoj ceni, iznosi kao da su resetovanj i prikazalo mi je i iznad sume koju sam zadala kao maximalnu. Jos mnogo stvari fali da bi koristila ovu aplikaciju pa sam je obrisala i vratila se da na laptopu pregledavam ponudu putem sajta.

frenky_srb ,

Ne radi

Ne radi aplikacija uopste

Jordan iz Kusce ,

Nekretnine

Bilo bi dobro da neko napravi aplikaciju poput Polovni automobili, koja u odnosu na nekretnine radi efikasno. Ovo aplikacija je nula, ne radi uopste!

App Privacy

The developer, Ringier Axel Springer d.o.o., indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Halo oglasi Nekretnine
Lifestyle
PolovniAutomobili
Lifestyle
SrediMe - Rezervacije salona
Lifestyle
AdBaloo
Lifestyle
Izbegni Aditive
Lifestyle
Krstarica - život i zabava
Lifestyle