Screenshots

Description

APP najvećeg oglasnika za nekretnine u Srbiji: namenjen i kupcima i prodavcima nekretnina

Nekretnine.rs su najveći oglasnik za nekretnine u Srbiji, sa ponudom od preko 120.000 nekretnina – mesto gde žive vaše kuće i stanovi. Cilj aplikacije je da pomogne onima koji traže savršen dom da ga pronađu brzo, lako i da ostvare kontakt sa prodavcima nekretnina, kao i da pomogne prodavcima da dok su u pokretu postave oglas i oglase nekretninu.

Za lakši pregled nekretnina tu je brz pregled fotografija i galerije sa mogućnošću uveličavanja slika, kao i virtuelni prikaz nekretnina. Brzo i jednostavno možete:
- kontaktirati agencije, investitore i prodavce putem telefona ili SMS-a,
- sačuvati izabranu nekretninu među omiljenima i pristupati joj jednostavno.
Posebno ističemo brz pristup uvek svežim oglasima – način da vidite nekretnine čim se nađu na portalu.

Korisnici mogu pretraživati prodaju i izdavanje: stanova, kuća i poslovnih prostora. Ukoliko žele mogu odabrati stanje objekta, tip objekta koji traže kao i lokaciju – što preciznije to bolje. Za one koji tačno žele cenu i kvadraturu koja im odgovara tu je mogućnost pretrage po ceni i kvadraturi kao i filtriranje oglasa koji su se pojavili samo danas, onim koji imaju samo sliku ili samo virtuelnu turu.

Za prodavce nekretnina tu je mogućnost logovanja kao i postavljanja oglasa koja je povezana sa sajtom nekretnine.rs. Korisnici takođe mogu upravljati oglasima sa svog sajta.

What’s New

Version 1.0.8

Postavljanje oglasa - nova opcija u okviru aplikacije

Ratings and Reviews

1.6 out of 5
15 Ratings

15 Ratings

Bomaja ,

Beskorisno

Ocekivala sam da budem u toku sa ponudom koja me zanima ali za pocetak nisam mogla ni pretragu da namestim kako bi mi izasle nekretnine po mom izboru.
Odabir “deo grada” ne radi ispravno. Namestila sam kvadraturu i da iznos bude do odredjene cifre. Kada sam aktivirala pretragu (iako nema korisnih dodatnih filtera) i postavila da mi prikaze od najmanje ka visoj ceni, iznosi kao da su resetovanj i prikazalo mi je i iznad sume koju sam zadala kao maximalnu. Jos mnogo stvari fali da bi koristila ovu aplikaciju pa sam je obrisala i vratila se da na laptopu pregledavam ponudu putem sajta.

Jordan iz Kusce ,

Nekretnine

Bilo bi dobro da neko napravi aplikaciju poput Polovni automobili, koja u odnosu na nekretnine radi efikasno. Ovo aplikacija je nula, ne radi uopste!

frenky_srb ,

Ne radi

Ne radi aplikacija uopste

App Privacy

The developer, Ringier Axel Springer d.o.o., has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like