iPhone Screenshots

Description

Uz SrediMe, otkrivanje izvrsnih salona lepote, frizerskih i kozmetičkih salona, SPA centara i masaža postaje još veće. SrediMe je inovativna aplikacija i onlajn servis koji unapređuje iskustvo zakazivanja termina u salonima lepote u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Crnoj Gori. Sada možete direktno zakazati svoj termin, onda kada Vama odgovara, sa više poverenja i više mogućnosti izbora. Zakazivanje tretmana lepote treba da bude lepše, lakše, brže i spremni smo da Vam to i omogućimo - samo kažite: sredi me!

U središtu SrediMe platforme stoji moćan sistem za rezervacije u realnom vremenu koji radi bilo gde, 24 časa dnevno/7 dana nedeljno i koji povezuje korisnike i salone. Korisnici konačno mogu sami da odaberu salon i termin, pa i zaposlenog u salonu, onako kako njima odgovara. SrediMe je i više od toga, jer pruža sve informacije i savete koji će učiniti da se osećate i izgledate fenomenalno.

Na SrediMe ćete naći izvrsne salona lepote, frizerskih i kozmetičkih salona, SPA centara, masaža i svih drugih beauty&welness usluga. Pronađite svog omiljenog novog ili starog frizera za šišanje, pramenove ili farbanje kose, kozmetičara ili vrhunski tretman noktiju kod pedikira i manikira. Tražite frizerski salon ili drugi salon lepote koji radi nedeljom, praznikom, uveče, saloni koji koriste vašu omiljenu marku kozmetike... Sve to je lako pronaći na SrediMe.

Pronađite najbolje salone i nove usluge u salonima lepote, proverite datume i vremena kada imaju slobodne termine i izaberite onaj koji Vama najviše odgovara. Pri tome možete uporediti cene, trajanja tretmana, utiske i ocene koje su dali drugi korisnici SrediMe servisa. Svi saloni su predstavljeni sa fotografijama, tako da možete zaviriti u svaki salon pre zakazivanja.

Sada možete direktno zakazati svoj termin, onda kada Vama odgovara, sa više poverenja i više mogućnosti izbora. Zakazivanje tretmana lepote treba da bude lepše, lakše, brže i spremni smo da Vam to i omogućimo.

Vaš novi izgled ili utiske o salonima možete podeliti sa našom zajednicom. Svi utisci o salonima na SrediMe su 100% provereni i dolaze isključivo od korisnika koji su zakazali uslugu koristeći ovaj servis.

Telefonsko pozivanje salona i čekanje na dogovaranje termina je zamenjeno novom naprednijom tehnologijom koja Vam daje udobnost, preciznost i punu kontrolu nad Vašim vremenom za ulepšavanje.

Inspirišemo ljude da pronalaze nove načine da iskažu svoju lepotu, da istražuju najnovije trendove u svetu kozmetike i brige o licu i telu i da uživaju u tome!

Biće nam zadovoljstvo da čujemo šta Vi mislite o SrediMe aplikaciji. Molimo javite nam se sa idejama kako da postanemo bolji, brži i lakši za korišćenje na adresu info@sredime.com.

What’s New

Version 2.0

Novi načini otkrivanja izvrsnih salona, rezervacije više usluga odjednom i stabilniji rad aplikacije.

Ratings and Reviews

4.8 out of 5
21 Ratings

21 Ratings

Gaga011. ,

Sjajna aplikacija!

Korisna aplikacija - za svaku preporuku.
Sve na jednom mestu - sve kozmeticke usluge, polovina su odlicni saloni (ne svi - obratiti paznju na recenziju i broj korisnika koji je ocenio i naravno fotografije enterijera salona - to ce Vam reci mnogo o cistoci salona, posvecenosti poslu i cesto o profesionalnosti same usluge).
Mozete naci odlicne salone, uredne, sa prijatnim i profesionalnim osobljem i sa veoma pristupacnim, a odlicnim uslugama. Pogledajte sve salone na sajtu, pa se tek
onda odlucite - moja preporuka. Srecno!

rjelena ,

potrebne su promene

na aplikaciji nema deo “look book” kao sto to ima na sajtu. Služi da se pogledaju radovi iz tog salona. Takodje, kada se klikne na salon, kategorije (npr lice, telo itd) su poptuno bele boje, ne vidim na šta klikćem.

mili2911 ,

Solidno

Koristim iOS, nemam opciju ocenjivanja salona, uopste ne postoji. A ocenjivanje aplikacije ne funkcionise, ne moze da se klikne. Meni na prvoj strani se uopste ne vidi, vidim samo pravougaonike, slova nema.
Ideja je odlicna, ali aplikaciji treba mali update.

App Privacy

The developer, SrediMe doo, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like