iPhone Screenshots

Description

Zbuloni një mënyrë të re për mësimin e numrave në shqip për fëmijët tuaj. Aplikacioni edukues interaktiv sjellë mundësinë që fëmijët të mësojnë numrat deri në 20 me ndihmën e ilustrimeve dhe narracionit atraktiv.

Veçoritë kryesore:

- Mësimin e numrave me ndërveprim dhe narracion.
- Shkrimin e numrave në tabelë të zezë me katër ngjyra të ndryshme, ku nëse shkruan numrin si duhet atëherë merr 3 yjet maksimale, ndërsa gabimet mund të fshihen me shpuzë.

Mundësitë shtesë për argëtim përfshijnë edhe 4 lojëra me 6 nivele, të cilët janë:

- Vendosja e numrit të duhur në rënditjen e numrave.
- Vendosja e numrave në vendin e frutave.
- Gjetja e cilit nga katër numrat është i saktë në bazë të ilustrimit në tren.
- Trego sa fruta i kemi në tabelë.

What’s New

Version 1.0.1

Bug fixes!

Ratings and Reviews

3.5 out of 5
2 Ratings

2 Ratings

Tinki__ ,

A

Super

Mexito@& ,

Duhet rregulluar

Loja eshte sukses i madh, porse ne versionin e tanishem ka pengese ne njerin nivel, dhe nuk mund te luhet deri ne fund. Zhgenjim per femijet.

Sigurisht qe do rregullohet shpejte..!?

Information

Seller
TRIGONOM SH.P.K.
Size
64.2 MB
Category
Education
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free
In-App Purchases
  1. Verzioni i Plotë $2.99

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like