Partia Demokratike 12+

PD.al

Partia Demokratike

Designed for iPhone

    • 5.0 • 2 Ratings
    • Free

iPhone Screenshots

Description

Partia Demokratike ka hedhur themelet e të gjitha proceseve modernizuese post-komuniste: të drejtësisë, pronës, sipërmarrjes, lëvizjes së lirë, rilindjes perëndimore të Shqipërisë.

Ne besojmë se mirëqënia, e drejta, liria dhe demokracia janë të mira publike për të gjithë. Ne besojmë se liria e qytetarëve, liria më e madhe në familje, në institucione, në sipërmarrje, në punë, në shkollë e kudo tjetër, është çelësi i suksesit tonë kombëtar.

Partia Demokratike lindi nën terrorin e regjimit më të egër që kishte njohur Europa e pasluftës, në mesnatën e 11 dhjetorit 1990, si parti e lirisë dhe atdhetarisë.

Që në gjenezën e saj, Partia Demokratike përqafoi përgjegjësinë politike e qytetare në vend të aventurizmit politik, zgjodhi tolerancën në vend të luftës së re të klasave, zgjodhi gjithëpërfshirjen në vend të diferencimit idelogjik, krahinor apo fetar, zgjodhi dashurinë në vend të urrejtjes.Këto janë vlerat e ADN-së dhe të identitetit tonë si forcë politike.

Me këto vlera dhe përmes tyre fiton demokracia, fiton Shqipëria.

What’s New

Version 1.03

Notifications update

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
2 Ratings

2 Ratings

App Privacy

The developer, Partia Demokratike, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Reporter al
News
EuroAlbania
News
Gijotina
News
News Albania
News
Bold News
News
Dosja
News