Piratenfamilie 4+

Theodoor Maria Fiere

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Welkom bij Piratenfamilie Radio NL - jouw 24-uurs metgezel op het internet! Sinds onze lancering in december 2008 hebben wij ons hart en ziel gestoken in het verzorgen van non-stop uitzendingen voor jou, rechtstreeks vanuit de gezellige thuisstudio's van onze doorgewinterde zendpiraten, verspreid over diverse regio's van het land.

Bij Piratenfamilie Radio NL draait alles om passie voor programma's maken. Onze ervaren crew, bestaande uit enthousiaste oud-zendpiraten, staat garant voor een gevarieerd aanbod aan live shows en de legendarische Mega Jukebox. Wat ons echt uniek maakt, is de actieve betrokkenheid van onze luisteraars. Dankzij de magie van Skype en WhatsApp kunnen jij en andere fans direct communiceren met onze studio. Het voelt alsof je een virtuele stoel hebt in de uitzendruimte!

Bij ons draait de muziek om jouw voorkeur. In onze live programma's en de Mega Jukebox laten we de luisteraars de touwtjes in handen nemen door verzoekplaten aan te vragen. Zo wordt de playlist mede bepaald door de mensen die er het meest toe doen: onze gewaardeerde luisteraars.

Dus, of je nu zin hebt in de nieuwste hits, klassiekers of gewoon een gezellig praatje met gelijkgestemde muziekliefhebbers, Piratenfamilie Radio NL is er voor jou, 24 uur per dag, waar dan ook. Laat de golven van goede muziek je begeleiden terwijl je deelt in de warme sfeer van onze radiogemeenschap. We hopen je snel te verwelkomen aan boord van onze piratenfamilie!

What’s New

Version 2023.12.31

Nieuwe release

App Privacy

The developer, Theodoor Maria Fiere, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

  • Usage Data

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Contact Info
  • User Content
  • Usage Data

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Veluwse Piraten Stream
Music
De Beste Piratenhits
Music
Oude Piraten Hits
Music
BesteHitsNL
Music
De Vrije Radio
Music
LOMP
Music