iPhone Screenshots

Description

PlanUp je aplikacija za izradu poslovnog plana, koja u 19 jednostavnih koraka poslovnog plana, omogućava okvirnu analizu poslovanja imaginarne ili stvarne tvrtke. PlanUp ima prvenstveno edukativnu funkciju čiji je cilj educirati korisnika o dijelovima poslovnog plana i dati uvid uspješnost poslovanja tvrtke. Nakon što je korisnik prošao kroz svih 19 koraka, na mail adresu dolazi generirani poslovni plan na temelju podataka koje je ispunio.

Okvirni, ali detaljni poslovni plan korisniku može služiti ako pokazatelj da li na dobrom putu, odnosno što je potrebno promijeniti kako bi poslovanje bilo uspješno. Prilikom ispunjavanja poslovnog plana, korisnik može u bilo kojem trenutku izaći iz aplikacije a da pritom njegovi podaci koji su ispunjeni ostanu spremljeni, te će prilikom ponovnog pokretanja aplikacije moći nastaviti.

Aplikacija PlanUp napravljena je u sklopu projekta EnterYOUTH - Jačanje poduzetničkih kapaciteta mladih unutar prekograničnog programa Slovenija-Hrvatska. Cilj projekta je Osnaživanje mladih poduzetnika kao generatora gospodarskog rasta i razvoja prekogranične regije kroz razvoj modela poticanja poduzetnosti i stjecanje općih i specifičnih poduzetničkih znanja i vještina koje će mlade osobe potaknuti na samozapošljavanje i prepoznavanje poduzetničkih prilika, te na uspješno vođenje poduzeća s definiranim dugoročnim ciljevima razvoja. Vodeći partner projekta je Grad Rijeka, dok su partneri RRA Porin d.o.o., Ekonomski fakultet Rijeka, Šolski center Ptuj i Znanstvenoraziskovalno središče Bistra Ptuj.

What’s New

Version 1.1

* works in offline mode too
* iOS 10 support
* bug fixes

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

Edi Budimilic ,

Odlična stvar!

Vrlo korisno za startup tvrtke

Information

Seller
Exevio Ltd.
Size
13.1 MB
Category
Business
Compatibility

Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like