Screenshots

Description

Prima aplicație dedicată PSIHOLOGIEI destinată atât publicului larg cât și specialiștilor care cuprinde informații de bază despre aproape toate afecțiunile de natură psihologică. In plus, aplicația oferă posibilitatea de a contacta psihologi, de a te programa, de a citi minime informații despre ei si despre locul unde profesează, de a pune întrebări și de a primi un raspuns la întrebările tale. Este locul unde vei primi direct articole de specialitate, informații media: video-audio, website-uri de specialitate și cursuri la care să participi.

Ca și psiholog vei putea contribui cu articole sau cu descrierea a ceea ce faci, mediatizare cursuri de formare profesionala sau cursuri pe care le oferi catre public și totul la un tap distanță.

Aplicația te va introduce intr-o comunitate unde apropierea specialist beneficiar și invers, să fie extrem de călduroasă și bazată pe informații reale și la zi, legate de contextul actual și provocările medernismului, unde cuvintele cheie vor fi educație, informație, ajutor.

What’s New

Version 2.0

Cel mai important upgrade de pana acum!
S-a implementat o categorie noua pentru voi si anume PSYtest! Locul unde vor fi puse diferite teste pentru voi pentru a va cunoaste mai bine si pentru amuzamentul vostru de ce nu?
S-a implementat suportul pentru notificari astfel incat nu veti mai pierde noutatile din aplicatie, fie ca acestea vor fi articole, cursuri, filmulete sau noi teste!

App Privacy

The developer, Reea SRL, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like