Radio Expansie 4+

Mitchell Weijermars

    • Free

Screenshots

Description

Welkom bij Radio Expansie, hét radiostation met een overvloed aan oude piraten die nu de ether veroveren via het internet. Bij Radio Expansie zit je goed voor de mooiste variatie aan piratenhits. Met diverse studio's verspreid over heel Nederland streven wij ernaar om de beste piratenkneiters voor jou te draaien.

Wij zijn er voor jou, 24 uur per dag en 7 dagen in de week, met de crème de la crème van piratenhits uit onze uitgebreide collecties. De Stichting Radio Expansie werd in 2010 opgericht. In een tijd waarin het draaien in de ether zwaar wordt bestraft, hebben veel oude piraten hun toevlucht gezocht tot het digitale net, zodat ze nog steeds de geliefde muziek kunnen laten klinken die ze altijd op de fm/mg-band draaiden.

Stichting Radio Expansie opereert volledig legaal op het digitale net. Met getalenteerde DJ's uit Overijssel, Drenthe en Gelderland vullen wij elke dag met live uitzendingen. Zo is er elke avond en gedurende het hele weekend een live DJ die de beste piratenmuziek voor jou draait. Zelfs doordeweeks overdag kun je genieten van live uitzendingen.

Uiteraard beschikt Radio Expansie over een geweldige jukebox, die, wanneer er geen live DJ is, de beste piratenkneiters voor jou draait. In deze jukebox kun je zelf plaatjes aanvragen, en deze worden dan automatisch afgespeeld. Ook tijdens de live uitzendingen kun je een groet doen of een verzoekplaat aanvragen, via de "verzoekje" button op de website of via SMS/Whatsapp bij de betreffende DJ.

Namens het gehele team van Radio Expansie wensen wij jou veel luisterplezier. Blijf genieten van de onvergetelijke klanken van de piratentijd!

What’s New

Version 2023.12.31

Nieuwe release

App Privacy

The developer, Mitchell Weijermars, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

  • Diagnostics

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Oude Piraten Hits
Music
Varia FM
Entertainment
Piratensound
Music
Omroep Eemsdelta
Entertainment
Station LOH
Music
GewoonFM
Music

You Might Also Like

Veluwse Piraten Stream
Music
De Beste Piratenhits
Music
BesteHitsNL
Music
LOMP
Music
Gigant FM
Music
Piratenfamilie
Music