Omroep Eemsdelta 4+

Mitchell Weijermars

    • Free

Screenshots

Description

De iOS-app van Omroep Eemsdelta is dé ultieme bron van lokaal nieuws, informatie en entertainment voor de gemeente Eemsdelta. Of je nu op zoek bent naar het laatste nieuws, live radio-uitzendingen wilt beluisteren, lokale evenementen wilt ontdekken of programma's van de omroep wilt bekijken, deze app biedt het allemaal. Met een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface is de app ontworpen om de inwoners van Eemsdelta volledig te informeren en vermaken.

Belangrijkste functies:

1. Nieuws en actualiteiten: Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en belangrijke gebeurtenissen in de gemeente Eemsdelta. Ontvang meldingen van belangrijke nieuwsberichten en lees artikelen die relevant zijn voor jouw lokale omgeving.

2. Live radio: Luister naar live radio-uitzendingen van Omroep Eemsdelta, waar je ook bent. Geniet van lokale muziek, talkshows en interviews met interessante gasten. De app biedt een naadloze streamingervaring met hoge audiokwaliteit.

3. TV-programma's: Mis nooit meer jouw favoriete lokale tv-programma's. Bekijk de afleveringen op je iOS-apparaat, waar en wanneer je maar wilt. Van nieuwsuitzendingen tot documentaires en entertainmentshows, alles is beschikbaar met een paar tikken.

4. Evenementenkalender: Ontdek lokale evenementen en activiteiten in de gemeente Eemsdelta. Krijg toegang tot gedetailleerde informatie, zoals datum, tijd, locatie en beschrijving van elk evenement. Voeg evenementen toe aan je persoonlijke agenda en deel ze met vrienden.

5. Weerbericht: Blijf op de hoogte van de actuele weersomstandigheden in Eemsdelta. Bekijk het lokale weerbericht met voorspellingen voor de komende dagen, inclusief temperatuur, neerslag, windinformatie en meer.

6. On-demand content: Blader door een uitgebreide bibliotheek met on-demand audio- en videomateriaal. Luister naar podcasts, herbeluister radio-uitzendingen, bekijk speciale reportages en nog veel meer.

7. Sociale interactie: Deel interessante nieuwsberichten, programma's of evenementen met je vrienden en familie via sociale media. Reageer op berichten, geef jouw mening en neem deel aan lokale discussies.

De iOS-app van Omroep Eemsdelta brengt de gemeenschap van Eemsdelta dichter bij elkaar door middel van actuele informatie, boeiende programma's en een overvloed aan lokale content. Download de app vandaag nog en blijf op de hoogte van alles wat er speelt in jouw gemeente.

What’s New

Version 2023.05.20

Nieuwe vormgeving

App Privacy

The developer, Mitchell Weijermars, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

  • Diagnostics

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Music
Entertainment
Music
Music

You Might Also Like

Entertainment
Entertainment
Entertainment
Entertainment
Entertainment
Entertainment