S Token 4+

Sparkasse Bank AD Skopje

SPARKASSE BANK

    • Free

iPhone Screenshots

Description

S Token претставува апликација која се користи за проверка на идентитетот на клиентот кога пристапува на апликацијата за електронско банкарство и за потврда на плаќањата преку електронско банкарство (авторизација).


Откако апликацијата ќе се инсталира, потребно е да се активира со внесување на корисничко име и иницијална лозинка кои можете да ги добиете со поднесување на Пристапница за електронско банкарство во било која експозитура на Банката или преку Online аплицирање за оваа услуга.По внесувањето на корисничко име и иницијална лозинка, следи поставување на ПИН и ПИН-асоцијација која се состои од назив на држава и приказ на нејзиното знаме. Целта на ПИН-асоцијацијата е да ни помогне да внесеме точен ПИН во моментот на користење на апликацијата.


По извршената инсталација и активација на S Token апликацијата, за понатамошно користење не е потребно телефонскиот апарат да биде поврзан на Интернет. Во иднина за користење на електронското банкарство со помош на апликацијата С Токен, доволно е со себе да го носите само Вашиот мобилен телефон.СИГУРНОСТ:

Користењето на апликацијата е максимално сигурно. S Token се отвора со ПИН кој го знае само корисникот. Во случај на кражба на телефонот и обид за пристап и злоупотреба на електронското банкарство, со внесување на неточни податоци за најава се блокира корисничкиот профил со што дополнително се спречуваат несакани ситуации.
За подетални информации во врска со користењето на апликацијата, повикајте го менито „Помош“ или обратете се на e-mail адресата netbanking@sparkasse.mk, како и телефонски во Контакт центар 02/15 050.

What’s New

Version 1.2.3

Bug fixes

App Privacy

The developer, SPARKASSE BANK, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

NLB mProKlik Makedonija
Finance
Silk Road m-Bank
Finance
Sava Penzisko Plan
Finance
m-banking by Stopanska banka
Finance
ProCredit m-banking NMacedonia
Finance
NLB mKlik Makedonija
Finance