Shkabaj 4+

Lajme, Radio, Video. Shqip‪!‬

Shkabaj Inc.

Designed for iPad

  • 4.3 • 35 Ratings
  • Free

Screenshots

Description

Aplikacioni Shkabaj ju mundëson të:

• Dëgjoni top radiot shqiptare nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia, dhe Diaspora.
• Lexoni, dëgjoni, apo shikoni lajmet dhe ndani ato me miqtë tuaj
• Shikoni mijëra video on-demand
• Informohuni me të dhënat e fundit për motin në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni
• Lexoni Horoskopin
• E shumë të tjera!!!!

Pëlqeni Shkabaj? Na vlersoni në App Store. Në qofte se keni ndonje pyetje apo sugjerim, ju lutem na shkruani në shkabaj@shkabaj.net!


Mos harroni të :

• Shpërdani këtë aplikacion me miqtë tuaj
• Na pelqeni në Facebook: www.facebook.com/shkabaj
• Na ndiqni në Twitter: www.twitter.com/shkabaj

------------------------------------------------------------

Shkabaj App lets you:

• Listen to top Albanian radios from Kosovo, Albania, Macedonia, and Diaspora.
• Read, listen or watch the news and share it with friends
• Watch thousands of on-demand videos
• Get up to date weather information for Kosovo, Albania, and Macedonia
• Read your horoscope
• And much more!!!

Love Shkabaj? Rate us on App Store. If you have questions or suggestions, please share them with us at shkabaj@shkabaj.net!!

Don't forget to :

• Share this app with your friends
• Like us on Facebook: www.facebook.com/shkabaj
• Follow us on Twitter: www.twitter.com/shkabaj

What’s New

Version 6.12.0

• Përmirësime të përgjithshëme


---------------------• Bug fixes

Ratings and Reviews

4.3 out of 5
35 Ratings

35 Ratings

Aldp 1959 ,

Good

It is better then tv alb

Vinchenzo Corleone ,

Reklama

Ma shume gjen reklama ne kete app se sa lajme!

Developer Response ,

Faleminderit per vleresimin tuaj. Numri i reklamave eshte ne minimum dhe te gjitha reklamat jane te kualitetit te larte. Shumica e aplikacioneve jane te mbeshtetura nga reklamat. Shkabaj.

Ski Peogram ,

Best app ever

Must have app if you live outside Albania/Kosova a great way to stay informed with all the news, music and culture.....

App Privacy

The developer, Shkabaj Inc., indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

 • Location
 • Identifiers
 • Usage Data

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

 • Location
 • Identifiers
 • Usage Data

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

 • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Top Channel
News
Nacionale
News
BalkanWeb
News
Klan Web
News
Euronews Albania
News
ABCNews.al
News