Screenshots

Description

Sinterklaas heeft jouw hulp nodig!
Het kasteel is geopend voor alle kinderen om Sinterklaas en zijn pieten te helpen met de voorbereidingen voor pakjesavond! Speel 8 leuke en afwisslende minigames en maak het kinderfeest compleet! Zing bekende liedjes samen met de pieten, speel verstoppertje, doe mee met sneeuwbalgevechten en maak je eigen chocoladeletters. Deze spellen zijn niet alleen leuk, maar ook leerzaam voor jonge kinderen en zorgen ervoor dat het kind helemaal in de sfeer van het kinderfeest komt!

Kenmerken van het Sinterklaas Feest spel:
- 8 mini games: Speel 8 verschillende kindvriendelijke mini games. Geschikt voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 5.
- Spelenderwijs leren: Zing samen met de pieten de allerleukste Sinterklaas liedjes en speel allerlei breintrainer-spelletjes speciaal voor kinderen.
- Peuters en Kleuters: het spel is speciaal ontworpen voor peuters en kleuters!
- Advertentie vrij: dit spel bevat geen advertenties, dataverzameling of in-app koopopties. Sinterklaas Feest is een volwaardig product zodat het spel veilig is voor kinderen.

Veilig en betrouwbaar voor kinderen
Sinterklaas Feest is een compleet premium product, zonder advertenties van derde partijen of andere verassingen – alles is gericht op een veilige omgeving van het kind.

Sinterklaas Feest is ontwikkeld door studio Midnight Pigeon. Midnight Pigeon ontwerpt en ontwikkeld leuke en leerzame games voor kinderen, met een focus op het eigen tempo van een kind. Uiteraard staat de veiligheid centraal, de spellen zijn data vrij, vrij van interactie, zonder advertenties en zonder notificaties. Andere spelletjes van Midnight Pigeon zijn hier te vinden: https://apps.apple.com/us/developer/midnight-pigeon/id979666362

What’s New

Version 1.15

* Fixed crash Karaoke game.
* Fixed Memory Leak Paard verzorgen.

App Privacy

The developer, Midnight Pigeon, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

Games
Games
Games
Games
Games
Games

You Might Also Like

Games
Games
Games
Games
Games
Games