Smart_Alert 4+

ING Soft

Designed for iPad

    • $1.99
    • Offers In-App Purchases

Screenshots

Description

Smart Alert este prima aplicație de gestionare a datelor scadente pentru toate documentele personale ale conducătorului auto amator sau profesionist și toate documentele mașinii indiferent de natura activității pe care o desfășoară ( mașină personală, taxi, transport marfă, transport persoane, etc. ).

Smart Alert este singura aplicație care contorizează punctele din amenzile de circulație prin gestionarea proceselor verbale și a chitantelor.

Configurează Mașinile și Conducătorii Auto, setează data de expirare și adaugă fotografia pentru fiecare document.

Se pot configura un număr nelimitat de documente în funcție de necesități.

Stocarea si gestionarea ușoară a tuturor fotografiilor documentelor configurate în vederea folosirii acestora în activitatea cotidiană (legitimare în trafic, încheierea de asigurări, comandă de piese, programări service sau daune, etc.).

Setarea modului de alertare este configurabilă în funcție de programul și necesitățile tale. Se poate configura cu câte zile înainte să fiu alertat și la ce oră.

What’s New

Version 1.3.2

* iOS 13 fixes

App Privacy

The developer, ING Soft, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

You Might Also Like

Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities