Screenshots

Description

София Паркинг е приложение, което в реално време показва свободните парко места на определените от Център за Градска Мобилност ЕАД паркинг зони.
Приложението е разработено с цел намаляване на трафика в центъра, улеснение на водачите на МПС, спомагане организацията на движението. След като получи информация даден потребител бързо и лесно може да се насочи към паркинг зона с повече свободни места, което увеличава шансовете да си намери такова и да не обикаля напразно.

Приложението изисква мобилна (3G) мрежа или WiFi да бъдат активирани, за да може да получи информация за свободните места. Също така GPS модула на устройството е препоръчително (но не задължително) да бъде активиран, за да може да покаже текущо местоположение и това на всяка паркинг зона, както и свободните места на нея. По този начин потребителя ще може да се ориентира към най-близката паркинг зона до него.

Приложението е разработено от Център за Градска Мобилност ЕАД

What’s New

Version 1.0.0

This app has been updated by Apple to display the Apple Watch app icon.

App Privacy

The developer, Sofia Urban Mobility Centre, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You Might Also Like