
Temettü Takvimi - Sardis
财务
免费 · 专为 iPad 设计
Temettü Takvimi – Sardis ile açıklanan ve aldığınız temettü gelirlerinizi kolayca takip edin.
Tüm hisse senedi yatırımlarınızı ve yaklaşan temettü tarihlerinizi, çevrimdışı da kullanabileceğiniz sade bir uygulamada yönetin. Sahip olduğunuz hisseleri portföy sayfasına ekleyebilir; varlıklarınızın tek tek ve toplam değerini, portföy içindeki ağırlık ve yüzdesini izleyebilirsiniz. Takvim bölümünde Türkiye’de bulunan tüm temettü veren şirketlerin temettü takvimini bulunduğumuz yıl için inceleyebilirsiniz. Temettü sayfasında, sahip olduğunuz hisselerin bu yıl açıkladığı toplam temettü miktarını ve sizin aldığınız ödemeleri görebilirsiniz. “Ekle” butonuna tıklayarak yeni ödemeleri kayıt altına alabilir, ayrıca ödeme tarihlerini inceleyebilirsiniz. Böylece şimdiye kadar aldığınız ve bundan sonra alacağınız ödemeleri tek bir ekranda görüntüleme şansınız olur.
Başlıca Özellikler
Portföy Genel Bakış: Toplam yatırım tutarı, beklenen temettü gelirleri ve geçmiş dağıtım grafikleri.
Temettü Takvimi: Her hisse için yaklaşan temettü tarihlerinin otomatik listelenmesi ve sıralanması.
Çevrimdışı Takip: Tüm veriler yerel olarak saklanır; geçmiş temettü ödemeleri ve portföy değerinize istediğiniz yerde ulaşın.
Getiri & Dağıtım Hesaplama: Hisse başına getiri ve toplam temettü tutarını anında hesaplayın.
Abonelik
Yıllık ücretli abone olarak tüm sınırlamaları kaldırabilir ve gelecekte uygulamaya eklenecek tüm yeni özelliklerden faydalanabilirsiniz.
Kullanım Şartları: https://www.apple.com/legal/internet-services/itunes/dev/stdeula/
评分及评论
此 App 尚未收到足够的评分或评论,无法显示整体评分。
开发者“MUSTAFA RESIT SAHIN”已表明该 App 的隐私规范可能包括下述数据处理方式。更多相关信息,请参阅 开发者隐私政策 。
未与你关联的数据
开发者可能会收集以下数据,但数据不会关联你的身份:
- 使用数据
- 诊断
辅助功能
开发者尚未表明此 App 支持哪些辅助功能。 进一步了解
信息
- 销售商
- MUSTAFA RESIT SAHIN
- 大小
- 16.4 MB
- 类别
- 财务
- 兼容性
设备需装有 iOS 17.6 或更高版本。
- iPhone
设备需装有 iOS 17.6 或更高版本。 - iPad
设备需装有 iPadOS 17.6 或更高版本。 - Mac
需要 macOS 14.6 或更高版本以及装有 Apple M1 或更高版本芯片的 Mac。 - Apple Vision
设备需装有 visionOS 1.3 或更高版本。
- 语言
- 土耳其文和英语
- 年龄分级
4+
- 4+
- 版权
- © 2025 Mustafa Resit Sahin