Screenshots

Description

BTS! Buka Tokopedia Saja.

Penuhi kebutuhan sehari-hari cukup dengan 1 aplikasi. Apapun yang kamu inginkan dan butuhkan, tinggal Buka Tokopedia Saja!

Belanja? Tokopedia Saja.

Belanja apa saja, mulai dari fashion, makanan, hingga otomotif dan berbagai hal lainnya bisa kamu dapatkan dari jutaan penjual terpercaya, termasuk brand-brand favoritmu dari Official Store.


Bayar Tagihan? Tokopedia Saja.

Bayar tagihan bulanan gak pake repot dengan produk-produk pembayaran digital Tokopedia.

Tagihan PLN & Token Listrik

Tagihan PDAM

Pulsa & Paket Data

Tagihan TV Kabel & Streaming

Pajak

dan masih banyak lagi tagihan bulanan yang bisa kamu bayar melalui Tokopedia.


Berangkat Traveling? Tokopedia Saja

Punya rencana traveling? Lakukan bersama Tokopedia. Nikmati berbagai layanan yang memudahkan kamu untuk pergi ke tujuan impianmu, seperti:

Reservasi Hotel

Tiket Kereta Api

Tiket Pesawat

Tiket Hiburan, Wisata, dan Acara menarik

Tersedia juga berbagai kebutuhan traveling di Tokopedia untuk bikin perjalananmu tambah menyenangkan!


Beli Voucher & Gift Cards? Tokopedia Saja.

Buat kamu yang suka berburu voucher dan gift card, temukan berbagai voucher menarik dengan harga terbaik untuk berbagai keinginanmu:

Voucher Makan

Voucher Game

Voucher Perjalanan, Liburan, & Hotel

Voucher Produk dan Jasa Kecantikan

Apapun voucher yang kamu butuhkan, cek dulu di Tokopedia!


Butuh Atur Keuangan dan Investasi? Tokopedia Saja

Butuh bantuan dalam mengatur keuangan? Tokopedia bisa jadi solusinya!

Investasi Reksa Dana

Berbagai Produk Asuransi

Tabungan Emas

Pinjaman Dana Online

Gak cuma itu aja lho, untuk aplikasi kartu kredit serta donasi dan zakat online juga bisa kamu lakukan di Tokopedia dengan mudah dan praktis!

Selain fitur dan kelebihan di atas, di Tokopedia kamu juga bisa menikmati berbagai promo menarik seperti Flash Sale, Cashback, Gratis Ongkir hingga TokoPoints yang bisa ditukarkan!

Jadi, tunggu apalagi? Untuk hidup yang lebih mudah & nyaman, Buruan download Tokopedia Sekarang!

What’s New

Version 2.60.0

Bicara tentang mimpi nggak sebatas hanya tentang pencapaian. Tapi, juga siap hadapi segala macam halangan.

Lewat Tokopedia, jalan menuju mimpi kini makin lancar. Beli barang impian, penuhi kebutuhan, hingga pesan tiket liburan pasti bebas halangan. Karena, kami takkan biarkan gangguan kecil membuat mimpimu terganjal.

Jadi, jangan lupa update terus aplikasi Tokopedia kamu!

Ratings and Reviews

4.8 out of 5
3.4K Ratings

3.4K Ratings

Lydsid ,

Complete, easy and secure

Love this website... it’s secure and safe and has all the different things I look for. Whether it’s household needs, baby clothes or accessories, imported snacks or vitamins, gifts, party supplies, books, bedsheets, humidifiers... almost anything! Really appreciate this app. As an expat, it’s hard to find things but Tokopedia makes it easy.

Cliff88 ,

Unusable

While tokopedia is probably the largest online marketplace in Indonesia, there's a lot of room to improve. Today, my customer just made a mistake, buying for one day delivery when in fact, it is a preorder item. When there's no preorder button for the app, it makes the app useless. Instead just make it web only version or fix the problem. If the app doesn't have the same feature as the web, why should I download the app?

Also, no buyer protection. Bought something for a gift. Came in a damage packaging. The glue came undone and it’s supposed to be a branded item. Talked to the seller which didn’t resolve anything but instead blaming it on the courier when in truth, the packaging just looks cheap and probably not authentic. Even implied I was complaining because I wanted her to give me a discount for a damage item that was entirely not my fault. Talked to tokopedia staff. Unfruitful. Said they cannot do anything. Useless even trying to contact them.

Layout isn’t exactly user friendly too. Too clutter and confusing.

Developer Response ,

Hi Toppers, thank you for the information. Your advice already forwarded to our related section and will be discuss for the future.

Thank you
^ss

MRHaliman ,

Customer service for refund products need to be improved

Customer service isn’t as great as you only have 3 days after receivable arrived to test the product quality.

Sometime the description of the product isn’t detail enough for customers to know what’s applicable and what’s not. In addition, refund customer service not even helping out with the condition of unsatisfied customers.

Likewise, products sometimes arrived later than expected and you’re not there to received it because out of town. This option also not available as you can’t test the product when you’re not available. Refund policy should be done 14 days instead to assist with lots of unsatisfied issues.

Information

Seller
TOKOPEDIA PT
Size
340.5 MB
Category
Shopping
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English, Italian, Japanese, Korean, Portuguese, Spanish, Traditional Chinese

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like