Screenshots

Description

Tonusapp este prima aplicatie de fitness si nutritie din Romania disponibila pe telefon si web astfel incat fiecare persoana interesata sa o poata folosi in orice locatie, pentru a se transforma. Scopul este promovarea unui stil de viata sanatos prin crearea unui program de fitness si nutritie, adresat femeilor de orice varsta, care isi doresc sa isi schimbe modul de viata, sa devina mai active si sa invete sa se hraneasca sanatos. Tonusapp include programe diversificate de antrenament pentru slabire si tonifiere, si informatii nutritionale si recomandari care sa sustina acest stil de viata sanatos si activ. Programele Tonusapp te vor ajuta sa incepi sa te transformi intr-o persoana activa, energica, pozitiva, sustinandu-te prin antrenamente zilnice diverse si recomandari alimentare, care sa te ajute sa ajungi intr-o foma fizica excelenta. Iti vom fi alaturi prin video-uri de prezentare si descrieri detaliate ale exercitiilor si modul in care acestea trebuie executate, dar si cu informatii legate de scopul fiecarui antrenament in parte si ce rezultate dorim sa obtinem. Antrenamentele sunt diverse, cu exercitii de forta si cardio, pe care le poti urma la sala sau acasa, in functie de timpul si programul tau. Si, daca ai nevoie de mai multe clarificari, in comunitateaTonusapp de pe Facebook iti poti impartasi experientele sau poti invata din experientele altora. In plus, vei avea ocazia sa urmaresti antrenamente gratuite, vei intelege cum se executa un exercitiu corect, vei invata ce exercitii sa aplici in functie de scopurile tale astfel incat, in timp, iti vei putea crea singura propriul antrenament.

Functionalitati aplicatie:
- Usor de folosit, intuitiva, cu functie de autoplay astfel incat sa nu ai niciun element care sa te distraga in timpul antrenamentelor, dar si optiune de a interveni pe fiecare antrenament (poti pune pauza, rula mai departe sau merge inapoi);
- Antrenament usor de urmat, acasa sau la sala;
- Video-uri de reprezentare a exercitiilor;
- Descrieri detaliate ale antrenamentelor si exercitiilor;
- Material cu informatii si principii nutritionale pentru a invata bazele unei alimentatii corecte;
- Acces la articolele din blog;

Tonusapp este o abordare holistica a unui stil de viata sanatos, aducand impreuna zona de fitness, nutritie si gandire pozitiva, in incercarea de a determina cat mai multi oameni sa adopte un stil de viata sanatos si sa aiba o viata fericita si implinita. Lucrand “impreuna” cu alte femei care isi doresc o transformare, impartasind impresii, sfaturi si experiente, vei ajunge la o consecventa in antrenamente, echilibru interior si control de sine.

Vei invata:
- Sa te hranesti corespunzator, folosind principii nutritionale corecte;
- Sa te antrenezi in mod consecvent, dupa un plan bine stabilit si creat pentru tine;
- Sa comunici si sa te dezvolti fizic si mental;
- Sa dobandesti incredere in tine si in transformarea ta.

Bine ai venit in comunitatea Tonusapp!

What’s New

Version 1.2.3

Bug fixes.

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

Information

Seller
Hecate Advert SRL
Size
25.4 MB
Category
Health & Fitness
Compatibility

Requires iOS 10.2 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English, Romanian

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free
In-App Purchases
  1. Start $27.99
  2. Tonuslim $33.99
  3. Focus 5 $9.99

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like