Screenshots

Description

TV 7, Vizioni pozitiv i shqiptarëve është një kanal i ri dhe unik që përmban programe dhe filma frymëzues më shumë se cdo kanal tjetër. Mësime, filma për fëmijë e të rritur, dokumentarë, programe televizive dhe shërbesa.

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

Information

Seller
Daniel Marku
Size
31 MB
Category
Entertainment
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© tv7albania 2018
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like