YOXO: Abonament 100% digital 4+

Orange Romania

  • 4.8 • 213 Ratings
  • Free

iPhone Screenshots

Description

Fără perioada contractuală

Descarcă aplicația și descoperă primul abonament de mobil în care tu faci regulile. Disponibil exclusiv online, YOXO nu are perioadă contractuală și poate fi modificat cum vrei. Poți activa un număr nou, te poți porta din orice rețea sau poți trece pe YOXO de la Orange, dacă ai un abonament în afara perioadei contractuale sau cartelă PrePay.
Hai pe YOXO!
-------------------------

Beneficiile YOXO:
Funcționează în rețeaua 4G sau 5G Orange.
Ai minute și SMS-uri naționale nelimitat.
Alegi lunar cât internet vrei, în funcție de nevoi și de buget.
Ai prețuri mici în lei.
Administrezi totul de pe telefonul tău mobil, în aplicația dedicată.

Ai contract pe 30 de zile, pe care îl poți închide oricând.

Poți activa serviciul Roaming atunci când ai nevoie.
Ai toate costurile la vedere, actualizate în timp real.


Telefonul tău, regulile tale.
Mai multe detalii despre oferta de abonament găsești pe www.yoxo.ro.
Dacă beneficiezi de oferta prin care primești banii înapoi pentru internetul neconsumat, în cazul în care folosești serviciul de roaming, în luna respectivă nu se aplică mecanismul de returnare a banilor.

Internet configurabil în fiecare lună
Poți să îți alegi lunar cât internet vrei, alegând un plan tarifar superior sau o extra opțiune de internet. Da, poți reconfigura YOXO în fiecare lună.


Roaming în zona SEE configurabil

Iți poți configura abonamentul cu GB net în roaming SEE atunci când călătorești. Ce variante ai?
1. cu o luna înainte de plecare, poti trece pe oferta de abonament de 100 GB (39 de lei) care include internet în roaming SEE, daca ai un abonament YOXO activat înainte de 21.10.2021 sau varianta de 160 GB (39 de lei) dacă ai un abonament YOXO activat după această dată.
2. poti activa oricând înainte de călătorie sau chiar în timpul ei, o opțiune de net cu GB în roaming SEE inclus, din secțiunea “Roaming” afișată în homepage-ul aplicației.
Pentru călătoriile în afara SEE tot ce trebuie să faci este să intri în aplicație, în secțiunea “Adaugă opțiuni” – “Opțiuni disponibile cu roaming”, ne spui țara în care vrei să mergi, iar noi îți spunem ce opțiuni ai la dispoziție.

Facturi și opțiuni
Plata facturii și a opțiunilor se face doar online: plătești cu cardul, direct în aplicația mobilă. Plata abonamentului se face la începutul lunii de facturare și abonamentul devine valid pentru următoarele 30 de zile. La începutul fiecărei luni de facturare vom retrage automat valoarea aleasă de tine, de pe cardul înregistrat în aplicație.

Consum în timp real
În aplicație vezi mereu consumul de resurse în timp real, în secțiunea Consum, și vei ști mereu câte minute ai consumat sau cât net mai ai la dispoziție.

Totul configurabil din aplicație
Cu YOXO nu mai e nevoie să mergi în magazine sau să suni în call center, indiferent că te portezi, alegi un număr nou sau treci pe YOXO de la o cartela sau abonament Orange.
Cu abonamentul de mobil YOXO ai acces cu prețuri mici la cele mai performante servicii de voce și date din România. YOXO functionează în rețeaua Orange 4G/5G.

Întrebări frecvente
Pentru a contacta serviciul de asistență clienți, poți accesa secțiunea Messenger din aplicație. Află răspunsuri la toate întrebările tale legate de ofertele de abonament YOXO în secțiunea Help.
Părerea ta este foarte importantă pentru a îmbunătăți experiența YOXO. De aceea, te invităm să ne transmiți prin formularul de feedback din aplicație orice sugestii sau observații ai avea.

What’s New

Version 10.1.0

Salut,

Îmbunătățim constant YOXO.

Am fost la vânătoare de gândăcei și am lucrat la stabilitatea aplicației.

Mulțumim ca ești alături de noi!

Echipa YOXO

Ratings and Reviews

4.8 out of 5
213 Ratings

213 Ratings

GeorgeB977 ,

Next Gen telecommunications

I just love this, no hassle, no bells and whistles to go through while choosing one's needs. Using the app is super easy and to the point. Signal is top also while traveling, roaming absolutely fantastic.

Developer Response ,

Salut,
Multumim pentru review-ul pozitiv, ne bucuram ca iti place aplicatia.
Cu prietenie, Echipa YOXO

RaoulPop ,

Great app, terrible support

Great little app provided you only want to have a single phone plan. You can’t manage multiple phones/sims from the app and you have to create multiple accounts, one for each phone. You can also forget about tech support: it takes them days to answer a query and they never fix the situation, they only ask for more information.

energi3 ,

One of the best

This is by far the best experience to sign up for a cell plan! I just live it! Flexible to change plans before traveling, prices are more than competitive! Just WOW!

Developer Response ,

Salut,
Multumim pentru review-ul pozitiv, ne bucuram ca iti place aplicatia.
Cu prietenie, Echipa YOXO

App Privacy

The developer, Orange Romania, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

 • Contact Info
 • Identifiers
 • Usage Data

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

 • Contact Info
 • User Content
 • Identifiers
 • Usage Data
 • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Cargus Mobile
Utilities
DIGI.ro
Utilities
TPARK
Utilities
Info Transport Bucharest
Utilities
E.ON Myline
Utilities
myPPC
Utilities