Screenshots

Description

Nuk ka më "I'll be back!". I kemi marrë parasysh të gjitha komentet tuaja dhe e pranojmë se aplikacioni ynë i mëparshëm nuk ishte Fast & Furious. Kemi qenë në punë të vazhdueshme për të dhe me krenari ju prezantojmë aplikacionin tonë të ri Cineplexx!

Çfarë ka të re?
Punon për mrekulli

Çfarë të ofron ky aplikacion?
- Bli dhe rezervo bileta: Bli lehtësisht biletën tënde nëpërmjet aplikacionit dhe hyr direkt në sallë. Mos prit në rradhë në sportel!
Programi i kinemasë & informacion – Programi i plotë i të gjitha kinemave tona në një vështrim, përfshirë dhe informacion rreth filmave.
Njoftohu për promocionet dhe eventet tona
Nëse dëshiron ndaj me miqtë aktivitetin tënd në kinema!
Dhe shumë e shumë të tjera – por nuk duam t’ju marrim më tepër kohë nga shkarkimi I aplikacionit

What’s New

Version 1.1.102

Përmirësime të aplikacionit dhe në funksionalitet

Ratings and Reviews

4.9 out of 5
70 Ratings

70 Ratings

Nomade3001.1994 ,

Gledis

Funksionion sipas motit

App Privacy

The developer, Cineplexx, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

  • Purchases

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Purchases
  • Contact Info

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Contact Info
  • Identifiers
  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like