Screenshots

Description

Jo më "Do të kthehem!" Ne i kemi dëgjuar thirrjet tuaja dhe e pranojmë që aplikacioni ynë paraprak nuk ka qenë i shpejtë sa duhet. Ne kemi punuar rreth kësaj, dhe me krenari ju prezantojmë aplikacionin e ri të Cineplexx!

Çka është e re?
Punon në mënyrë perfekte

Cilat opsione mund t'i prisni?
Blej & rezervo bileta: Thjeshtë bleni biletën tuaj përmes aplikacionit dhe shkoni drejtë e në sallë. Jo pritje tek arka!
Informata dhe programi i kinemasë - I gjithë programi i kinemave me një shikim të vetëm, duke përfshirë këtu informata mbi filmat.
Merr mesazhe njoftimi për të gjitha ofertat dhe eventet
Ndani aktivitetet tuaja në kinema me shoqërinë nëse ju dëshironi!
Dhe shumë më shumë - por ne nuk duam të ju ndalim më tej nga shkarkimi

What’s New

Version 1.0.107

Përmirësime të aplikacionit dhe në funksionalitet

Ratings and Reviews

4.7 out of 5
44 Ratings

44 Ratings

agond1 ,

Rezervimi i biletave nuk funksionon

Pasi kam realizuar pagesen ne app, dhe fondet jane transferu, biletat nuk jane rezervuar dhe zgjidhja e stafit ka qene ble bileta prap.

App Privacy

The developer, Cineplexx, has indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

  • Purchases
  • Contact Info

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Purchases
  • Contact Info

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Identifiers
  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

Information

Provider
CINEPLEXX Kinobetriebe Gesellschaft m.b.H.
Size
112.3 MB
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone SE (1st generation), iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone SE (2nd generation), iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPad Air, iPad Air Wi‑Fi + Cellular, iPad mini 2, iPad mini 2 Wi‑Fi + Cellular, iPad Air 2, iPad Air 2 Wi‑Fi + Cellular, iPad mini 3, iPad mini 3 Wi‑Fi + Cellular, iPad mini 4, iPad mini 4 Wi‑Fi + Cellular, iPad Pro (12.9‑inch), iPad Pro (12.9‑inch) Wi‑Fi + Cellular, iPad Pro (9.7‑inch), iPad Pro (9.7‑inch) Wi‑Fi + Cellular, iPad (5th generation), iPad (5th generation) Wi‑Fi + Cellular, iPad Pro (12.9‑inch) (2nd generation), iPad Pro (12.9‑inch) (2nd generation) Wi‑Fi + Cellular, iPad Pro (10.5‑inch), iPad Pro (10.5‑inch) Wi‑Fi + Cellular, iPad (6th generation), iPad (6th generation) Wi‑Fi + Cellular, iPad Pro (11‑inch), iPad Pro (11‑inch) Wi‑Fi + Cellular, iPad Pro (12.9‑inch) (3rd generation), iPad Pro (12.9‑inch) (3rd generation) Wi‑Fi + Cellular, iPad mini (5th generation), iPad mini (5th generation) Wi‑Fi + Cellular, iPad Air (3rd generation), iPad Air (3rd generation) Wi‑Fi + Cellular, iPad (7th generation), iPad (7th generation) Wi‑Fi + Cellular, iPad Pro (11‑inch) (2nd generation), iPad Pro (11‑inch) (2nd generation) Wi‑Fi + Cellular, iPad Pro (12.9‑inch) (4th generation), iPad Pro (12.9‑inch) (4th generation) Wi‑Fi + Cellular, iPad Air (4th generation), iPad Air (4th generation) Wi‑Fi + Cellular, iPad (8th generation), iPad (8th generation) Wi‑Fi + Cellular and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
12+
Infrequent/Mild Profanity or Crude Humour
Infrequent/Mild Realistic Violence
Infrequent/Mild Horror/Fear Themes
Infrequent/Mild Cartoon or Fantasy Violence
Infrequent/Mild Alcohol, Tobacco, or Drug Use or References
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like