Vegvesen trafikk 4+

Statens vegvesen

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Vegvesen Trafikk er en mobilapp fra Statens vegvesen. Appen skal gi deg som sjåfør enkel tilgang til informasjon på telefonen.


I appen kan du nå få varsel på områder du har lagret i dine favoritter. Tegn et område i kartet, lagre og skru på varsel. I dag varsler vi på stengt vei, kolonnekjøring og viktige hendelser.
Det arbeides kontinuerlig med å utvide tjenesten.

Vegvesen Trafikk er et tillegg til tjenestene på vegvesen.no.


Appen er under kontinuerlig arbeid og utvikling. Vi har gjort appen tilgjengelig i en tidlig fase for å få tilbakemeldinger fra deg som bruker. Dine tilbakemeldinger hjelper oss med å videreutvikle appens funksjonalitet og å justere innholdet i veimeldingene og i kartet.


Vegvesenets trafikk-app har et stort fokus på vise nyttig informasjon for deg som tungbilsjåfør. I appen vil du derfor finne informasjon om døgnhvileplasser og en ruteplanlegger hvor du kan lage lovlig rute basert på høydebegrensninger og bruksklasser.


Vi jobber kontinuerlig med å oppdatere datagrunnlaget og tjenesten, slik at du som sluttbruker får en bedre og helhetlig brukeropplevelse.
Tjenesten kan inneholde feil.

What’s New

Version 1.46.0

Mindre designendringer og tekniske forbedringer

App Privacy

The developer, Statens vegvesen, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Location
  • User Content
  • Search History
  • Identifiers
  • Usage Data

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities