Screenshots

Description

Cu noua aplicație Telekom ai toate informațiile despre consum și serviciile tale într-un singur loc – cel mai bun instrument pentru monitorizarea costurilor și serviciilor Telekom. 

Ai acces simplu și rapid la sumar profil ca să monitorizezi costurile tuturor serviciilor tale. De asemenea, noua aplicație Telekom îți oferă cea mai rapidă și sigură metodă pentru plată facturilor și reîncărcarea numerelor prepaid cu un singur click folosind plata cu cardul. Gestionează serviciile tale și ale celor dragi oricând și oriunde.

O experiență rapidă, cursivă și robustă reprezintă nucleul noii aplicații Telekom, ca să ai puterea de a gestiona toate serviciile tale.

What’s New

Version 18.1.0


Ținem mult la experiența ta cu Telekom, de aceea venim cu actualizări care te ajută să-ți gestionezi opțiunile, facturile și serviciile de fiecare dată mai simplu, mai rapid, direct într-o singură aplicație.

Am lansat o versiune nouă! Acest release vine nu numai cu un design nou și un set nou de funcționalități, dar și cu garanția unei experiențe rapide, fiabile și plăcute.
Plati mai sigure ce respecta noua directiva europeana https://www.telekom.ro/ghid-plati-3d-secure-dsp2/

Ratings and Reviews

4.3 out of 5
208 Ratings

208 Ratings

József Láposi ,

Nu este in conformitate cu legile europene

La secțiunea plăti aplicația vrea automat sa salveze detaliile cardului, cea ce nu este bine. Mai grav de atât plata s-a efectuat automat, nu a cerut introducerea unui cod de verificare care de obicei este trimis de operatorul bancar in forma de mesaj.
Va rog Rezolvați aceasta problema. Eu între timp voi anunța serviciul de protecție al consumatorului despre aceasta problema.

Developer Response ,

Iti multumim pentru feedback-ul acordat! Am vrea sa stim mai multe detalii legate de situatia intampinata. Scrie-ne la adresa de email myApp.ROU01@telekom.ro o scurta descriere a situatiei si noi revenim cu un raspuns in cel mai scurt timp posibil. Echipa Telekom Online

Peanutz1987 ,

First week review

Too many push notifications
No option to remain signed i
No way to get into different sections of the app- can’t navigate through them properly
Horrible connection between newsletter and app

Developer Response ,

Am luat in considerare feedback-ul tau si iti promitem ca vom incerca sa aducem imbunatatiri aplicatiei MyAccount. Daca ai si alte propuneri, poti sa ne scrii la adresa de email myApp@telekom.ro, mentionand codul de facturare si numele de utilizator, iar noi vom analiza situatia ta.

oana.r.g ,

Very useful!

I use it to my parents bill and it’s been very easy and fast.

App Privacy

The developer, Telekom Romania Mobile Communications S.A., indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

 • Financial Info
 • Contact Info
 • Usage Data
 • Diagnostics

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

 • Financial Info
 • Contact Info
 • Usage Data
 • Diagnostics

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

 • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

 • Family Sharing

  With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like