Screenshots

Description

Aplikacioni Shkabaj ju mundëson të:

• Dëgjoni top radiot shqiptare nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia, dhe diaspora.
• Lexoni, dëgjoni, apo shikoni lajmet dhe ndani ato me miqtë tuaj
• Shikoni mijëra video on-demand
• Informohuni me të dhënat e fundit për motin në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni
• Lexoni Horoskopin
• E shumë të tjera!!!!

Pëlqeni Shkabaj? Na vlersoni në App Store. Në qofte se keni ndonje pyetje apo sugjerim, ju lutem na shkruani në shkabaj@shkabaj.net!


Mos harroni të :

• Shpërdani këtë aplikacion me miqtë tuaj
• Na pelqeni në Facebook: www.facebook.com/shkabaj
• Na ndiqni në Twitter: www.twitter.com/shkabaj

------------------------------------------------------------

Shkabaj App lets you:

• Listen to top Albanian radios from Kosovo, Albania, Macedonia, and Diaspora.
• Read, listen or watch the news and share it with friends
• Watch thousands of on-demand videos
• Get up to date weather information for Kosovo, Albania, and Macedonia
• Read your horoscope
• And much more!!!

Love Shkabaj? Rate us on App Store. If you have questions or suggestions, please share them with us at shkabaj@shkabaj.net!!

Don't forget to :

• Share this app with your friends
• Like us on Facebook: www.facebook.com/shkabaj
• Follow us on Twitter: www.twitter.com/shkabaj

What’s New

Version 4.11

• Përmirësime teknike
---------------------
• Bug fixes and performance improvements

Ratings and Reviews

4.4 out of 5
25 Ratings

25 Ratings

Aldp 1959 ,

Good

It is better then tv alb

Bek831 ,

Great app, when it worked

I've always used this app to read the news. But lately its been crashing all the time. Probably because of the ads. And there are way too many ads. Can you please fix this app. Thanks

Vinchenzo Corleone ,

Reklama

Ma shume gjen reklama ne kete app se sa lajme!

Developer Response ,

Faleminderit per vleresimin tuaj. Numri i reklamave eshte ne minimum dhe te gjitha reklamat jane te kualitetit te larte. Shumica e aplikacioneve jane te mbeshtetura nga reklamat. Shkabaj.

Information

Seller
Shkabaj Inc.
Size
76.2 MB
Category
News
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like