Screenshots

Description

De e-office group bestaat uit drie innovatieve, creatieve organisaties die medewerkers uit het Nederlandse bedrijfsleven en de (lokale) overheid helpt slimmer, efficiënter en vooral ook op een prettige moderne manier hun werk uit te voeren.

e-office, BLAUD en Work21 werken vanuit de e-office group samen om het Digital Workspace concept voor u te realiseren over de assen Mens, Organisatie en Techniek. Onze gezamenlijke expertisegebieden digitaal samenwerken en kennis delen, Enterprise Mobility, Security, Adoptie en verandermanagement zijn zoals u weet bijzonder dynamisch. Over deze onderwerpen wordt door zowel e-office, BLAUD als Work21 geblogd op de verschillende websites. Om deze constante stroom van relevante content nog beter aan u beschikbaar te stellen hebben wij onze 3 blogs en onze gezamenlijke podcast samengebracht in één efficiënte app genaamd ‘Newswire’. Samenwerken begint immers met kennisdelen, nietwaar?

Dit is de eerste versie van de Newswire app. De focus hierbij ligt vooral op het snel toegankelijk maken van onze blog-posts. Gaandeweg zullen we de functionaliteit uitbreiden, verfraaien en verbeteren. Feedback van uw kant wordt daarom zeer gewaardeerd.

What’s New

Version 1.0.1

Deze update is ondertekend met het nieuwste ondertekeningscertificaat van Apple. Er zijn geen nieuwe functies opgenomen.

Information

Seller
BLAUD B.V.
Size
12.8 MB
Category
News
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like