Screenshots

Description

De e-office group bestaat uit drie innovatieve, creatieve organisaties die medewerkers uit het Nederlandse bedrijfsleven en de (lokale) overheid helpt slimmer, efficiënter en vooral ook op een prettige moderne manier hun werk uit te voeren.

e-office, BLAUD en Work21 werken vanuit de e-office group samen om het Digital Workspace concept voor u te realiseren over de assen Mens, Organisatie en Techniek. Onze gezamenlijke expertisegebieden digitaal samenwerken en kennis delen, Enterprise Mobility, Security, Adoptie en verandermanagement zijn zoals u weet bijzonder dynamisch. Over deze onderwerpen wordt door zowel e-office, BLAUD als Work21 geblogd op de verschillende websites. Om deze constante stroom van relevante content nog beter aan u beschikbaar te stellen hebben wij onze 3 blogs en onze gezamenlijke podcast samengebracht in één efficiënte app genaamd ‘Newswire’. Samenwerken begint immers met kennisdelen, nietwaar?

Dit is de eerste versie van de Newswire app. De focus hierbij ligt vooral op het snel toegankelijk maken van onze blog-posts. Gaandeweg zullen we de functionaliteit uitbreiden, verfraaien en verbeteren. Feedback van uw kant wordt daarom zeer gewaardeerd.

What’s New

Version 1.0.1

Deze app is door Apple bijgewerkt voor gebruik van het nieuwste ondertekeningscertificaat van Apple.

App Privacy

The developer, BLAUD B.V., has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like