Schermafbeeldingen

Beschrijving

Ontdek je tijdens een wandeling, fietstocht of ruitertocht in Limburg een probleem? Ontbreekt er een bordje of is de weg in slechte staat? Meld het via Routechecker en help zo mee om de onverharde wegen van de gemeente netjes te houden.

Routechecker toont de verschillende routes die Limburg rijk is op een handige kaart. Of je nu te voet op pad gaat, op de mountainbike springt of met je paard het bos in trekt: met deze app heb je altijd de Limburgse routes op zak. Je kiest zelf welke routes je wil zien. Met de handige lokalisatie functie weet je altijd waar je bent.

Kom je een probleem tegen op je route (voorlopig enkel in Limburg), dan kan je dit via Routechecker op een handige manier melden en opvolgen. Zo kan de betrokken onderhoudsdienst op een vlotte manier de melding lokaliseren en het probleem oplossen.

Een must voor elke actieveling die Limburg wil ontdekken.

App-privacy

De ontwikkelaar, Profisi, heeft Apple geen informatie gegeven over het privacybeleid van de app en het beheren van gegevens. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Geen details opgegeven

De ontwikkelaar moet privacydetails opgeven wanneer deze de volgende app-update indient.

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Suggesties voor jou