Schermafbeeldingen

Beschrijving

Download de officiële VRT NU-app en beslis zelf waar en wanneer je naar je vertrouwde VRT-programma's kijkt : onderweg, thuis of met vrienden. Bovendien kijk je helemaal gratis! Zoek je favoriete serie of laat je verrassen door de suggesties van Eén, Canvas en Ketnet en wij zorgen dat je meteen mee bent met de recentste gebeurtenissen. Bij VRT NU is het altijd primetime.

VRT NU biedt je het allerbeste van de VRT :
- Volg Het journaal live
- Of kijk uitgesteld naar een ruim aanbod aan informatieve programma’s
- Mis geen seconde van Thuis
- Voel je verbonden met de helden van Down the road
- Haal je inspiratie uit een selectie van de allerbeste documentaires
- Ontspan met een kwalitatieve mix van Vlaamse en internationale series
- Geniet van de sterkste video’s van onze radiomerken

Leun achterover, start met casten naar je TV en relax met de overzichtelijke afspeellijsten in de app. Ontdek een boeiende stroom aan video die je altijd in de juiste stemming brengt.

Nieuw

Versie 2.14.2

We leggen de lat wat hoger voor de Olympische Spelen en verhogen alvast de videokwaliteit van de livestream in de app en bij het casten naar je TV. Om te voorkomen dat je slechts 1 helft van de Rode Duivels op het EK zou kunnen bekijken op je mobiele data-abonnement, kan je in de instellingen ('Meer') nu ook aangeven dat je toch eerder data-besparend wil kijken dan in de beste kwaliteit.

Beoordelingen en recensies

4.6 van 5
14.2K beoordelingen

14.2K beoordelingen

Jufleen ,

Het beste van de VRT.

Top dat je series volledig kan uitkijken zonder weken te moeten wachten op het plot. Ze zijn up to date en het platform werkt goed op verschillende toestellen. Echt een meerwaarde!

ThomasVq ,

Apple TV

Fantastische applicatie. Wordt of is deze ook beschikbaar in Apple TV?

Raf Draulans ,

Apple TV

Aangezien het niet meer mogelijk is om via de digitale antenne naar VRT te kijken, doen we dat nu via Apple tv. Het onhandige eraan is dat we dan een toestel blokkeren. Ik dacht dus : ik koop mezelf een NIEUWE Apple TV waardoor je rechtstreeks op je TV de VRT app kan starten. Groot was mijn verbazing dan ook dat die app niet op Apple TV werkt!!! Als een openbare omroep zogezegd alles op alles zet om digitaal te kijken dan zou ik denken dat de ontwikkeling van een app voor Apple TV niet het einde van de wereld is! Bedankt om te laten weten wanneer die nieuwe app beschikbaar zal zijn

Vriendelijke groeten

App-privacy

De ontwikkelaar, VRT, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Contact­gegevens
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Locatie
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou