Capturas de pantalla del iPhone

Descripción

BusManresa és l’app del servei de transport urbà de la ciutat de Manresa. L’aplicació inclou les següents funcionalitats:

- Línies i recorreguts: permet accedir al termòmetre de cada parada, i al clicar sobre una parada en concret et dóna el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades. A més permet guardar una parada com a favorita, consultar les incidències o descarregar un pdf amb l’horari complet de la línia.

- Parades a prop: Et marca en un plànol les parades més properes a la ubicació de l’usuari. I al clicar sobre una parada en concret et dóna el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades.

- Les meves parades: Accés directe a aquelles parades marcades com a favorites. Al clicar sobre una parada en concret et dóna el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades. A més permet, consultar les incidències o descarregar un pdf amb l’horari complet de la línia.

- Vull anar: Planificador de rutes, et mostra la millor ruta en bus entre dos punts de Manresa.

- Títols de transport: Ofereix el llistat de títols de transport vigents per al servei urbà, amb una petita descripció i el preu.

- Punts de venda: Ofereix tant sobre plànol com en format llista, els punts de venda on es poden adquirir els diferents títols de transport.

- Contacte: Bústia de comentaris i suggeriments per tal de rebre feedback constant dels nostres usuaris, ja sigui de l’app o del propi servei.

Novedades

Versión 1.0.8

Amb aquesta nova versió podràs escanejar els codis QR que trobaràs a les parades per accedir directament al temps de pas del bus.
També podràs cercar la parada pel codi i pel nom. D'aquesta manera, tens moltes més opcions per trobar la teva parada i accedir als seus horaris de pas.

Valoraciones y reseñas

2,6 de 5
16 valoraciones

16 valoraciones

Bernibu3 ,

Gens fiable

En la última actualització l’han optimitzada pels iPhones X i següents però segueix sent poc fiable l’informació de l’arribada dels busos. A vegades no apareixen a l’app però si que passen.

efercat ,

Incompleto

Falta mapa principal de todas las paradas

Selodris ,

No puedes fiarte de esta APP

Cada vez funciona peor te pone una hora y puedes estar 40min esperando que el bus no aparece. Y todo esto a pleno sol a 40 grados. Muy mala,no la recomiendo. Tenerla y no tenerla es lo mismo.

Privacidad de la app

El desarrollador, EMPRESA SAGALES, SA, ha indicado que las prácticas de privacidad de la app pueden incluir la gestión de datos descrita a continuación. Para obtener más información, consulta la política de privacidad del desarrollador.

Datos no vinculados contigo

Los siguientes datos pueden recopilarse, pero no se vinculan con tu identidad:

  • Datos de uso

Las prácticas de privacidad pueden variar, por ejemplo, dependiendo de tu edad o de las funciones que uses. Más información

Compatibilidad

  • En familia

    Hasta un máximo de seis miembros de tu familia podrán usar esta app si tienes En familia activado.

Más de este desarrollador

También te puede interesar