Sport-Life 17+

Sports

SPORT-LAIF TREJD D.O.O.

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Апликација за спортско обложување. Лесен, едноставен и брз начин за подготовка на вашите тикети. Симнете ја апликацијата, регистирајте се и уживајте во неа на вашиот уред

Апликација за спортско обложување, која овозможува подготовка на тикети, увид во нив, изработена по најнови технолошки спецификации. Апликацијата за спортско обложување обезбедува пристап до голем број на игри и коефициенти за обложување. Со јасна и едноставна презентација на игри и квоти и одличниот графички интерфејс,оптимизирана за корисниците на апликацијата, лесното обложување е на само еден клик.

Ratings and Reviews

3.0 out of 5
2 Ratings

2 Ratings

App Privacy

The developer, SPORT-LAIF TREJD D.O.O., indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Sports
Sports
Sports
Sports
Sports
Sports