iPhone Screenshots

Description

De Vissengids App is een gratis app van de landelijke belangenvereniging voor sportvissers: Sportvisserij Nederland en hiermee heb je altijd een overzicht van alle Nederlandse vissoorten tot je beschikking; in totaal zo’n 170 stuks. Via diverse handige zoekopties vind je er naast professionele foto’s alles over herkenning, leefwijze, voedsel, gesloten tijden, afmetingen en nog veel meer. Doorzoek ze eenvoudig op alfabet, familie of zoekwoord. Switch eenvoudig tussen zoetwater- en zeevissen. Het kan allemaal. Belangrijkste functies: 

• Alle Nederlandse vissen in hoge resolutie foto's 

• Zoetwater- en zeevissen doorzoeken op naam, familienaam of zoekwoord 

• Snel en eenvoudig met de determinatiemodule bepalen welke vis je voor je ziet 

• Informatie over herkenning, verspreiding, voedsel, leefwijze, wettelijke status, gesloten tijden, maximale grootte en meer. Wat voor vis is dit? Meteen checken! 

Met de Vissengids kun je straks eenvoudig aan de waterkant checken wat voor vis je exact hebt gevangen. Met de zeer eenvoudige maar superhandige determinatiesleutel bepaal je binnen een paar seconden precies welke vis je hebt gevangen. Is het een brasem of kolblei? Een kleine roofblei of alver? Schol of schar? Gul of wijting? Met de Vissengids weet je het direct en 100% zeker! Erg handig voor bijvoorbeeld het vangstenregistratieplatform MijnVISmaat! De Vissengids is een aanvulling op de succesvolle boekjes ‘De Nederlandse zoetwatervissen’ en ‘Nederlandse Zeevissen’, die ook online te bekijken zijn. Hij biedt sportvissers, biologen en andere geïnteresseerden de mogelijkheid om ook via je mobiel vissoorten te bekijken en determineren. 

De app wordt in opdracht van Sportvisserij Nederland technisch ontwikkeld door Crossmedia Communicatiegroep. Meer informatie: www.sportvisserijnederland.nl of www.nederlandsevissen.nl

What’s New

Version 3.0.0

- Nieuwe soorten zijn toegevoegd

- Hengelrecords worden nu weergegeven

- Vormgeving is opgefrist

- Teksten zijn geactualiseerd (soort beschrijvingen en wetgeving)

- Softwarematige update zodat de app optimaal functioneert op vrijwel alle apparaten

Information

Seller
Sportvisserij Nederland
Size
79.1 MB
Category
Reference
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Sportvisserij Nederland, 2011
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like