iPhone Screenshots

Description

Aircash je jedini gotovinski Novčanik na kojeg korisnici mogu novac, u iznosima kojima žele, trenutačno i jednostavno uplatiti ili s njega isplatiti, poslati prijateljima ili obitelji te plaćati usluge igara, lutrije, cestarina, bonova i dr.

UPLATA
Novac na svoj Aircash novčanik uplaćuje se u trenu bez ikakve naknade, gotovinom na bilo kojem prodajnom mjestu Aircash partnera ili putem kreditnih i debitnih Visa, Maestro i Mastercard kartica.

SLANJE
Iz Aircash novčanika novac je moguće poslati prijateljima ili obitelji brzo, sigurno i u samo par klikova, a novac je primatelju dostupan za raspolaganje odmah.

USLUGE

Aircash novčanikom mogu se plaćati usluge igara, lutrije, cestarina, bonova te u svega nekoliko sekundi napuniti on-line korisnički i telekom računi kod Aircash partnera.

ISPLATA
Novac iz novčanika može se trenutačno isplatiti u gotovini na bilo kojem prodajnom mjestu Aircash partnera koji se nalaze na više tisuća lokacija diljem Hrvatske.

LOKACIJE
Prodajna mjesta Aircash partnera na kojima je moguće izvršiti gotovinske uplate u bilo koje doba dana su svi kiosci Tiska i sve benzinske postaje Ine u Hrvatskoj, dok je isplata uz prije navedene lokacije moguća i na svim bankomatima PBZ-a.

What’s New

Version 4.3.4

• Trenutačna isplata na PBZ bankomatima
• Nadoplata ENC uređaja

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

Information

Seller
aircash d.o.o.
Size
101.9 MB
Category
Finance
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like