iPhone Screenshots

Description

Aircash je jedini gotovinski Novčanik na kojeg korisnici mogu novac, u iznosima kojima žele, trenutačno i jednostavno uplatiti ili s njega isplatiti, poslati prijateljima ili obitelji te plaćati usluge parkinga, cestarina, bonova, igara, lutrije i dr.

UPLATA
Novac na svoj Aircash novčanik uplaćuje se u trenu bez ikakve naknade, gotovinom na bilo kojem prodajnom mjestu Aircash partnera ili putem kreditnih i debitnih Visa, Maestro i Mastercard kartica.

SLANJE
Iz Aircash novčanika novac je moguće poslati prijateljima ili obitelji brzo, sigurno, u samo par klikova i iz bilo koje države u svijetu, a novac je primatelju dostupan za raspolaganje odmah.

USLUGE
Aircash novčanikom mogu se plaćati računi, usluge parkinga, cestarina, bonova, igara, lutrije te u svega nekoliko sekundi napuniti on-line korisnički i telekom računi kod Aircash partnera.

ISPLATA
Novac iz Novčanika može se trenutačno isplatiti u gotovini na bilo kojem PBZ bankomatu ili prodajnom mjestu Aircash partnera koji se nalaze na više tisuća lokacija diljem Hrvatske.

LOKACIJE
Prodajna mjesta Aircash partnera na kojima je moguće izvršiti gotovinske uplate u bilo koje doba dana su svi kiosci Tiska i sve benzinske postaje Ine u Hrvatskoj, dok je isplata uz prije navedene lokacije moguća i na svim bankomatima PBZ-a.

What’s New

Version 4.6.0

• Prijava biometrijom
• Plati račune skeniranjem barkoda
• Trenutačna isplata na PBZ bankomatima bez naknada i kartica

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

Information

Seller
aircash d.o.o.
Size
106.7 MB
Category
Finance
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English, Croatian, German, Spanish

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like