iPhone Screenshots

Description

Descarcă aplicația și descoperă primul abonament de mobil în care tu faci regulile. Disponibil exclusiv online, YOXO nu are perioadă contractuală. Poți activa un număr nou, te poți porta din orice rețea sau poți trece pe YOXO de la Orange, dacă ai un abonament în afara perioadei contractuale sau cartelă PrePay.

Hai și tu pe YOXO!

Beneficiile YOXO:
- Administrezi totul de pe telefonul tău mobil, în aplicația dedicată
- Ai prețuri super avantajoase
- Ai contract pe 30 de zile, pe care îl poți închide când vrei
- Alegi lunar cât net vrei
- Poți activa serviciul Roaming în zona SEE atunci când ai nevoie de el
- Ai toate costurile la vedere, actualizate în timp real
- Ai minute și SMS-uri naționale nelimitat

Telefonul tău, regulile tale.

Mai multe detalii despre abonament: www.yoxo.ro 
Internet configurabil în fiecare lunăPoți să îți alegi lunar cât net vrei, la abonament sau cu o opțiune. Da, poți reconfigura YOXO în fiecare lună.
Roaming în zona SEE configurabil

Îți poți configura abonamentul cu GB net în roaming SEE atunci când călătorești. Ce variante ai?
1. poți trece cu o lună înainte de plecare pe abonamentul de 100 GB care include net în roaming SEE, dacă ai un abonament YOXO activat înainte de 21.10.2021 sau varianta de 150 GB dacă ai un abonament YOXO activat după această dată.
2. poți încărca oricând înainte de călătorie sau chiar și în timpul ei, cu o opțiune de net cu GB în roaming SEE inclus, din secțiunea "Adaugă net".

Facturi și opțiuniPlata facturii și a opțiunilor se face doar online: poți plăti cu cardul, direct în aplicația mobilă. Plata abonamentului se face la începutul lunii și abonamentul devine valid pentru următoarele 30 de zile. La începutul fiecărei luni vom trage automat valoarea aleasă de tine, de pe cardul declarat în aplicație.

Consum în timp realÎn aplicație vezi mereu consumul de resurse în timp real, în secțiunea Consum, și vei ști mereu câte minute sau cât net mai ai la dispoziție.

Totul configurabil din aplicație

Ai toate procesele 100% digitale, direct din aplicație. Nu mai ai nevoie să mergi în magazine sau să suni în call center. Indiferent că te portezi, alegi un număr nou sau treci pe YOXO de la o ofertă Orange.

4G rețeaua #1Cu abonamentul YOXO ai acces la cele mai performante servicii de voce și date din România. YOXO este susținut de rețeaua Orange.
Întrebări frecvente


Pentru a contacta serviciul de asistență clienți, poți accesa secțiunea Messenger din aplicație. Află răspunsuri la toate întrebările tale legate de YOXO în secțiunea Help.

Părerea ta este foarte importantă pentru a îmbunătăți experiența YOXO. De aceea, te invităm să ne transmiți prin formularul de feedback din aplicație orice sugestii sau observații.

What’s New

Version 4.7.00

Vești noi în oferta YOXO!
Actualizează-ți aplicația YOXO cu ultima versiune și descoperă noua ofertă de abonamente cu și mai mult net, la același preț.

Ratings and Reviews

4.5 out of 5
35 Ratings

35 Ratings

RaoulPop ,

Great app, terrible support

Great little app provided you only want to have a single phone plan. You can’t manage multiple phones/sims from the app and you have to create multiple accounts, one for each phone. You can also forget about tech support: it takes them days to answer a query and they never fix the situation, they only ask for more information.

Ninos iPhone ,

Only works with Romanian ID

It works with my passport but cannot see home address so I tried to edit my home address and it could not it.

Also does not work with Romanian Residency permit. Avoid.

Developer Response ,

Salut,
In cazul in care intampini probleme, ne poti contacta direct din aplicatia YOXO, sectiunea Help > Messenger.
Cu prietenie,
Echipa YOXO

iPhone10User ,

Noul design: Big No-No

De ce s-a renuntat la designul original care pastra culorile reprezentative companiei Orange? Negru, portocaliu, gri si alb. Acum aplicatia e mov cu galben. Ochii imi sunt asaltati de aceasta paleta de culori si de fonturile diferite si inghesuite.

Developer Response ,

Salut, YOXO prinde aripi si s-a mutat pe propriul sau domeniu (yoxo.ro), cu propria sa imagine. Ramane pe reteaua Orange, dar se dezvolta in felul sau propriu. Daca paleta coloristica de acum nu ti se potriveste, poti sa treci pe Modul intunecat al aplicatiei. Ti se potriveste mai bine asa? Multumim, Echipa YOXO

App Privacy

The developer, Orange Romania, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

 • Contact Info
 • Identifiers
 • Usage Data

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

 • Contact Info
 • User Content
 • Identifiers
 • Usage Data
 • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

 • Family Sharing

  With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You Might Also Like