Kron - Investering for alle 17+

KronAS

Designed for iPad

    • 5.0 • 12 Ratings
    • Free

Screenshots

Description

I Kron fra Storebrand får du sparing, investering og pensjon i en veldig enkel app. Vi gjør gode investeringer tilgjengelig for alle, gjennom bruk av teknologi og ved å snakke et språk som er enkelt å forstå.


Kom i gang på noen minutter

Det tar bare noen få minutter å komme i gang med sparingen, og du trenger bare 300 kroner for å starte. Du svarer på noen spørsmål og får en personlig tilpasset investeringsplan basert på det som er viktig for deg - eller du kan velge selv blant nesten 500 ulike fond.


Vi holder deg oppdatert

I appen får du jevnlige små oppdateringer på nyheter og hvordan det påvirker investeringene dine. Er det noe du ikke finner svar på så har vi flinke folk som sitter klar på chatten til å hjelpe deg - uten at du må fekte bort irriterende chat-roboter først.


Norges mest fornøyde investeringskunder

Over 80.000 nordmenn er Kron-investorer. Vi har Norges mest fornøyde investeringskunder (ifølge EPSI, som måler kundetilfredshet blant norske spare- og investeringskunder).


Så enkelt. Så lurt.

What’s New

Version 1598.126

Sparetesten har fått et friskt nytt design. Nå finner du også en ny detaljside for fondene du eier, hvor du kan se innskudd, avkastning, andeler og mer. I tillegg har vi oppdatert innstillinger for dine kontoer og flyttet “Is I magen” dit.

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
12 Ratings

12 Ratings

App Privacy

The developer, KronAS, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Location
  • User Content

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Storebrand Bank
Finance
Bulder
Finance
Spare
Finance
Mobilbank NO - Danske Bank
Finance
Gjensidige
Finance
Motkraft
Finance