MerrJep Kosov‪ë‬ 4+

Pazar3

Designed for iPhone

    • 2.6 • 35 Ratings
    • Free

iPhone Screenshots

Description

Merrjep.com është APLIKACION FALAS për blerje dhe shitje në www.merrjep.com vendi më i madh për tregti në Kosove me mbi 1.100.000 njoftime nga kategoritë në vijim: Automjete, Vendbanime, Elektronikë , Shtëpi dhe Familje, Sport dhe Rekreacion, Biznes dhe Punë, dhe shumë të tjera.


Vetëm me disa hapa, gjeni marrveshje të shkëlqyer dhe komunikoni drejtpërdrejt me shitësin.

Kërkoni njoftime me lokacion, kategori, lloj të njoftimit ose me datë. Ruani kërkimet me interes, si dhe njoftimet që ju pëlqejnë dhe ndani me miqtë!

Keni produkt që nuk ju nevojitet? Ofroni ndonjë shërbim ose punë? Njoftoni dhe shisni lehtë dhe shpejt vetëm në tre hapa: Bëni disa fotografi, vendosni çmimin, përshkruani atë që e shisni dhe filloni të fitoni sot!

Opcionet të cilat i ofron Merrjep.com aplikacioni:
- Krijoni llogari ose kyçuni
- Postoni një njoftim të ri ose ndyshoni njoftimin ekzistues
- Kërkoni me lokacion, kategori, lloj të njoftimit, njoftues, datë dhe çmim
- Ruani kërkimin ose njoftimin duke klikuar zemrën sipër mbi listën me njoftime nga kërkimi i duhur, ose mbi fotografinë e njoftimit.
- Shikoni ofertën e shitoreve
- Kominikoni përmes thirjes, sms ose email

Bashkohuni mijra përdoruesve të merrjep.com - blini me çmim të shkëlqyeshëm dhe fitoni të holla nga produktet që nuk ju duhen!

Shkarkoni aplikacionin MerrJep.com falas dhe filloni me blerje ose shitje SOT! Thjesht. Lehtë. Falas

Dëshironi të dini më shumë për ne?
https://www.merrjep.com

Për çdo pyetje rreth njoftimeve dhe mënyra e shitjes/blerjes:
support@merrjep.com
038 753 134

Shkarkoni aplikacionet e tjera:
MerrJep Shqipëri - https://play.google.com/store/apps/details?id=al.merrjep
MojTrg Srbija - https://play.google.com/store/apps/details?id=rs.mojtrg
MojTrg Crna Gora - https://play.google.com/store/apps/details?id=me.mojtrg
Pazar3 Macedonia - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pazar3

Na ndiqni!
https://www.facebook.com/MerrJepKS/
https://www.instagram.com/merrjep_ks/
https://www.linkedin.com/company/merrjep-com

What’s New

Version 2.1.0

Në versionin e ri, janë prezantuar disa përmirësime dhe veçori:

1. Performancë e përmirësuar e lëvizjes: Lëvizja është përmirësuar ndjeshëm duke eliminuar defektet dhe duke rritur shpejtësinë në të gjitha listimet. Varësia nga ngarkimi gjatë lëvizjes është hequr, duke rezultuar në një përvojë më të shpejtë për përdoruesit.
2. Treguesi “Online” në njoftime: Njoftimet tanimë shfaqin një tregues "Online" për reklamuesit që janë aktualisht aktivë online, duke u ofruar përdoruesve informacione për statusin në kohë reale.
3. Madhësitë e optimizuara të fotove: Madhësitë e fotove në listime janë optimizuar në dimensione më të vogla, duke siguruar kohë më të shpejta të ngarkimit dhe konsum të reduktuar të datas pa kompromentuar cilësinë e imazhit. Fotot tani përshtaten me dimensionet e mbajtësit të vendeve, në vend që të ngarkohen në madhësinë e tyre më të madhe.
4. Shikimi i fotove në madhësi të plotë: Përdoruesit tani mund t'i shikojnë fotot në madhësi të plotë direkt brenda detajeve të njoftimit, duke mundësuar një inspektim më të detajuar të imazheve pa u larguar nga ekrani aktual.
5. Ngarkimi paraprak i fotove: Imazhet/ Fotot në listime ngarkohen paraprakisht, duke përmirësuar përvojën e përgjithshme të shfletimit dhe duke reduktuar kohën e pritjes kur shikoni njoftime të ndryshme.
6. Filtrimi i rregulluar për "NGA" dhe "DERI": Funksionaliteti i filtrimit për "NGA" dhe "DERI" është rregulluar dhe tashmë është plotësisht funksional, duke i lejuar përdoruesit të filtrojnë në mënyrë efektive listat bazuar në kriteret e specifikuara.
7. Efekti i përmirësuar vezullues: Efekti vezullues gjatë ngarkimit është përmirësuar duke optimizuar ngjyrën dhe shpejtësinë e tij, duke ofruar një përvojë ngarkimi më të lehtë dhe tërheqëse vizualisht.

Këto përditësime synojnë së bashku të rrisin përdorshmërinë, shpejtësinë dhe funksionalitetin, duke u ofruar përdoruesve një përvojë më të qetë dhe efikase kur shfletojnë dhe ndërveprojnë me listat në MerrJep.

Ratings and Reviews

2.6 out of 5
35 Ratings

35 Ratings

Danny 1234561 ,

Worthless app. Does not let you search anything.

Worthless app. Does not let you search anything because of adds.

ar679900 ,

Trash

Shum app i mykt. Qdo 5 minuta crash!!

Runnable019 ,

Keq

Ka potencial kjo faqe po nese vazhdoni me ksi programe te dobta keni me u zavendesu shum shpejte.

App Privacy

The developer, Pazar3, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

MerrJep Shqipëri
Shopping
Pazar3
Shopping
Leelam.af
Business
Mojtrg.me
Shopping
MojTrg Srbija
Shopping

You Might Also Like

eKesco - Fatura Online
Finance
BKT Kosova Mobile
Finance
BKT Smart
Finance
AutoScout24: Switzerland
Business
ProCredit MobileSign
Finance
Swinto
Finance