iPhone Screenshots

Description

Är du stressad? Går du igenom något svårt och behöver hjälp att hantera det? Undrar du varför du inte kan känna glädje när allting egentligen är bra i ditt liv? Eller vill du bara vidga ditt perspektiv och utvecklas som människa?

Här har du en mindfulness-app i avskalat format som kan ta med dig på en spännande resa. Det är en generös och personlig app som innehåller allt du behöver om du är ny till Mindfulness och Compassion (medkänsla), utan att för den delen bli överväldigande. För dig som har övat en tid finns det möjlighet till nya perspektiv och övningar.

Appen är uppbyggd kring ett 8-veckorsprogram där du varje vecka öppnar en dörr som leder in till ögonblicket. Bakom de åtta dörrarna hittar du olika teman som hjälper dig att uppleva nuet. Du får en ny nyckel varje vecka i form av en kort text, en guidad meditation samt praktiska övningar och förhållningssätt att utforska. Tiden behövs för att utvecklingen av din hjärna ska ske (jo, det är sant, under åtta veckors regelbunden övning i mindfulness och medkänsla sker tydliga förändringar i en mänsklig hjärna). När du slutligen har öppnat alla dörrarna, kan du fortsätta använda materialet i appen som det passar dig. Att bli mer medveten är en resa utan slut mot allt djupare nivåer av medvetenhet och vänlighet. (Om du inte vill följa programmet finns meditationerna tillgängliga utan att du behöver låsa upp olika nivåer.)

Du är välkommen med på en resa genom:
· Dina sinnen
· Din kropp
· Dina tankar & känslor
· Ditt motstånd
· Din vänlighet
· Din acceptans
· Din självmedkänsla
· Din glädje

Alla övningar och meditationer i appen syftar till att stärka ditt medfödda trygghetssystem. Detta minskar stress och stärker ditt immunförsvar och din hälsa via kroppens egen självläkande förmåga. Det hjälper dig också att bli mer fokuserad och effektiv, men framförallt får det dig att bli lugnare, gladare och mer empatisk.

Innehållet är utformat av Malin Rosén som är en utbildad och erfaren lärare inom området. Hennes undervisning är både professionell och personlig. Den bygger på en gedigen kunskap och erfarenhet som sträcker sig från möten med Himalayas yogis till mindfulnessundervisning i landstingsregi. Malin är en unik röst i mindfulnessvärlden och hon drivs av en genuin önskan att hjälpa människor att läka och utvecklas.

Innehåll i appen:
·Sammanfattande texter om det du behöver veta om mindfulness och medkänsla
·8-stegsprogram där varje steg innehåller en meditation, övningar och förhållningssätt att utforska
·Meditera på egen hand med möjlighet att själv bestämma tid och frekvens på klockor
·Ett urval av länkar till inspirerande klipp för att fördjupa dig ytterligare
·Mindfulness-notiser för att få påminnelser om att vara närvarande i nuet

What’s New

Version 1.02

Mindre uppdateringar

App Privacy

The developer, Elin Elmvik Diczfalusy, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You Might Also Like

Medical
Health & Fitness
Health & Fitness
Health & Fitness
Health & Fitness
Health & Fitness