Profession.hu: Állások azonnal 4+

Találja meg új állását

profession.hu Kft.

Designed for iPad

    • 3.3 • 3 Ratings
    • Free

Screenshots

Description

Fedezd fel a Profession.hu magyar álláskereső mobil alkalmazását, ahol azonnal értesülhetsz a friss állásajánlatokról! Egyszerű és hatékony módja az álláskeresésnek, bárhonnan, bármikor.

Azonnal értesítünk a téged érdeklő friss állásajánlatokról, ha elmented értesítésként az álláskeresési szempontjaidat.

Közvetlenül pályázhatsz a meghirdetett állásokra, ha belépsz az alkalmazásba a profession.hu oldalon regisztrált adataiddal.

Nincs feltöltve önéletrajzod? Mentsd el az állásajánlatot mobilon és jelentkezz az állásra később bármilyen eszközről.

A Profession alkalmazás főbb funkciói:

- regisztráció az alkalmazáson keresztül,
- bejelentkezés a webes azonosítóddal,
- jelentkezés álláshirdetésre az alkalmazásból,
- részletes keresési funkciók: kulcsszó, munkaterület, pozíció, munkavégzés helye,
- a keresési szempontjaid mentése,
- állásajánlatok mentése,
- állásajánlatok megosztása e-mailben vagy közösségi oldalakon.

Miért a Profession.hu?

A Profession.hu egy megbízható és hiteles állásportál Magyarországon. Összehozza az álláskeresőket és a munkaadókat, amihez sok hasznos, ellenőrzött információt biztosít a munkaerőpiacról, hogy mindkét fél könnyen megalapozott döntéseket hozhasson. Magyarországon az online álláskeresés és munkaerőtoborzás szakértője. 2023-ban Családbarát munkahely és 2023-ban pedig a Legjobb Munkahely címet ismét elnyerte.

Az álláskeresők a személyre szabott állásértesítőkből azonnal tudhatják, amint megjelenik egy az igényeiknek megfelelő állás.

Az önéletrajzuk feltöltése után a munkaadók is könnyedén megtalálhatják őket. Miután átböngészték az önéletrajz mintákat, az önéletrajzkészítővel gyorsan elkészíthetik a szakmai önéletrajzukat, hogy sikeresen pályázhassanak. Az önéletrajz adatbázisba feltöltve azt, a munkaadók megkereshetik őket a legfrissebb állásajánlatokkal.

Budapesti, vidéki és külföldi álláslehetőségeket naponta megjelentetnek a cégek, így folyamatosan frissülnek a megpályázható állások.

Ha home officeban, távmunkában, részmunkaidőben szeretnének dolgozni, vagy diákmunkát keresnek, akkor is találhatnak megfelelőt az aktuális élethelyzetüknek megfelelően. A naprakész információt tartalmazó kalkulátorok segítségével a munkavállalók kiszámolhatják a munkabérüket és a szabadságukat is, ami segíti őket a tájékozódásban.

Ha munkahelyváltásban gondolkodnak, akkor álláskeresési tanácsokkal támogatják őket, és még felmondási mintát is biztosítanak.

Mobilalkalmazással nagyon egyszerűen és gyorsan találhatnak munkát, a blog és a közösségi média felületeken keresztül pedig naprakész információval támogatják a döntéseiket.


********
Discover the Profession.hu Hungarian job search mobile application, where you can instantly be informed about fresh job offers! It's a simple and efficient way to search for jobs, anytime, anywhere.

What’s New

Version 3.3.1

Hibajavítások: Profilkép nem frissült jelentkezés során. Cégoldal keresése esetén 0 találat. Elírások és kisebb hibajavítások.
Változások: "Önnek ajánljuk" ajánlott állások finomhangolása.

Ratings and Reviews

3.3 out of 5
3 Ratings

3 Ratings

Spud1900 ,

Értesítési beállítás

Értesítést nem lehet beállítani hiába töröltem és telepítettem újra.

Developer Response ,

Kedves Spud1900! Köszönjük a visszajelzést. Kérünk, ezt a jelzést küldd el nekünk e-mailben az ugyfelszolgalat@profession.hu e-mail címre, hogy az illetékes kollégáink ki tudják vizsgálni a tapasztaltak okát. Az együttműködésedet előre is köszönjük! További szép napot kívánunk!

App Privacy

The developer, profession.hu Kft., indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

NAV-Mobil
Business
GRÁNIT eBank
Finance
Magyar Posta applikáció
Business
OTP Bank HU
Finance
iCsekk
Finance
Simple #MakeItEasy
Finance