Screenshots

Description

Radio 7 hyri në tregun radiofonik shqiptar si një media që sjell një këndvështrim pozitiv për jetën! Radio 7 është një zë pozitiv përmes përzgjedhjeve muzikore të përditshme, programeve informative, educative dhe sociale.
Është quajtur Radio 7 sepse simbolika biblike e numrit 7 është “dita e pushimit dhe paqes fizike dhe shpirtërore.” Nëpërmjet transmetimeve të saj Radio 7 kërkon t’ju jap dëgjuesve pushim dhe paqe pavarsisht se sa e zhurmshme është dita në qytetet ku jetojmë.

What’s New

Version 1.3

In this version you can listen :
Radio 7 Albania
Radio 7 Kosova
Radio 7 Nord
Radio 7 Junik
Radio 7 Jeta

*It's with lasted version of coding Swift 4 ,
*available and working for all version of IOS.New Features :
*Album cover,
*Artist Name & Song title!
*Running in background

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

rizapepa ,

Zoti ju bekoftë për mundin dhe përkushtimin

Bekim I madh me pas këtë mundësi të aplikacionit në telefon, sidomos ku ka gjëra të bukura ku mundesh me u inkuraju nga Fjalen e Perëndisë me mesazhe më të ndyrshme. Faleminderit Zotit Jezus për këtë mundësi.

Zoti ju bekoftë.

Information

Seller
Daniel Marku
Size
20 MB
Category
Entertainment
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2018 Radio 7 Albania
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like