Skärmavbilder

Beskrivning

Trauma Tapping Tekniken (TTT) är en självhjälpsmetod som vi har utvecklat* tillsammans med såväl trauma-experter, psykologer och psykiatriker som överlevare av stress och traumatiska upplevelser. Det är en första hjälpen-teknik som alla kan använda. Den är enkel och har visat sig ge varaktiga resultat. Det tar mindre än 10 minuter för dig att ta reda på vad TTT kan göra för dig.

Vi grundade Peaceful Heart Network 2007 för att lindra lidande och förebygga våld genom att ge verktyg till människor som är stressade av vardag och arbete, likväl som till överlevare av våld och övergrepp, naturkatastrofer, folkmord och krig.

Vår globala vision är att alla människor ska känna till hur de själva kan reglera stress med enkla tekniker som TTT som en del av daglig emotionell hälsovård, och använda dessa precis som att borsta tänderna och tvätta händerna. En värld där alla kan nå inre frid. Tänk dig.

Nyheter

Version 1.4.1

Stöd för fler språk.
Buggfixar och förbättringar.

Betyg och recensioner

5.0 av 5
5 betyg

5 betyg

jaligal ,

Fast, effective stress relief

This simple, easy-to-learn technique has been used with great success all over the world to help those traumatized by war, natural disasters, and more. No talking required. Teach your children how to tap and share widely.

Information

Säljare
Carl-Martin Hellberg
Storlek
83.5 MB
Kategori
Medicin
Kompatibilitet

Kräver iOS 9.0 eller senare. Kompatibel med iPhone, iPad och iPod touch.

Språk

engelska

Ålder
12+
Sporadiskt förekommande/nedtonad medicinsk eller behandlingsinformation.
Copyright
Pris
Gratis

Support

  • Familjedelning

    Upp till sex familjemedlemmar kan använda den här appen när Familjedelning är aktiverad.

Du kanske också gillar