Smart Home - by AR HOLDING 4+

SMART HOME

Arlind Pajaziti

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Aplikacioni ju mundëson:

-Kontrollim në kohë reale nga telefoni juaj i të gjitha pajisjeve elektrike
-Sistem Alarmi me detektorë të: Levizjeve, hapjes së Dyerve, rrjedhjes se Ujit dhe detektorë të Zjarrit
-Opsion për hapjen dhe mbylljen e roletave dhe dyerve nga telefoni
-Aktivizim automatik i skenave sipas orës së caktuar
-Kontrollim i automjeteve me GPS në kohë reale dhe regjistrim i lëvizjeve për 365 ditë
-Njoftim me SMS për çdo Alarm


Si funksionon?
-Pajisjet tona me WIFI mund të vendosen në priza, çelësa, kabllo ekzistuese dhe çdo pajisje juaj elektrike mund të kthehet në pajisje të mençur (smart), të cilat do të mund ti komandoni nga telefoni juaj në çdo kohë.
Pajisjet elektrike, prizat dhe dritat do të vazhdojnë të funksionojnë edhe me menyrën manuale por ju do të keni statistika të detajuara në aplikacion për çdo lloj përdorimi manual apo nëpërmjet telefonit.


Sistemi i alarmit:
Sistemi i alarmit funksionon duke vendosur modemin tonë brenda objektit tuaj dhe në të mund të konektoni një numër ta pakufizuar senzorësh:

• Senzor për detektimin e lëvizjeve (infrared)
• Senzor për detektimin e hapjeve të dyerve ose dritareve
• Senzor për detektimin e rrjedhjeve të ujit
• Senzor për detektimin e tymit dhe zjarrit

Senzorët lidhen me modemin me lidhje pa kabllo (Wireless) dhe mund të vendosen deri ne 150 metra larg modemit
Bateritë e senzorëve kanë një jetëgjatësi 1-2 vjet


Ndjekje e automjeteve me GPS:
Kontrollim dhe Ndjekje e automjeve në kohë reale (24/7 Real-Time)
Inçizim 24 orë i lëvizjeve të automjeteve
Monitorim i shpejtësisë
Statistika të detajuara për çdo automjet


Llogari të veçanta
Krijim i llogarive të veçanta në aplikacion për çdo shfrytëzues dhe opsion për caktimin dhe ndryshimin e privilegjeve.

Njoftim me SMS
Opsion për marjen e njoftimeve me SMS për çdo aktivizim të alarmeve

What’s New

Version 2.7

Përmirësime

App Privacy

The developer, Arlind Pajaziti, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

  • Location
  • Identifiers
  • Usage Data
  • Diagnostics

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Location
  • Identifiers
  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

TvMAK.COM - TV SHQIP
Entertainment
Kuizi Mjellma
Games
Feja ISLAME
Education
Receta Gatimi - Video+Tekst
Health & Fitness
IZI MIZI - Program për fëmijë
Games
Palestra ime -FITNES app shqip
Health & Fitness

You Might Also Like

Muslimani Ideal
Productivity
Takvimi
Productivity
DocScan - PDF Scan and Convert
Productivity
Uno Calculator
Productivity
ADHD Planner Organizer: Weel
Productivity
Inventory Control with Scanner
Productivity